2777
2789
عنوان

شوهرم برا دختر عموش قلب فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 55 پست
دختر عموشه مثل خواهره

الکی به بهونه اینکه فلانی جای برادر و جای خواهره این روابط الکی رو گسترش و عادی نکنید به جز خواهر و برادر ادم کسی خواهر و برادر ادم نیست

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا

وقتی کسی ی تبریک گفتن تولد پسر عمو رو داستان میکنه خودش بیخود میکنه بدترشو انجام بده ..من با لایک کردنه مشگل ندارم مشگلم اینه ک چیزی رو ک خودش بد میدونه چرا انجام داده

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
بستگی به روابط فامیلیتون دارهتو فرهنگ های مختلف متفاوتهاحتمالا خواسته لایک کنه

اصلا برام عجیبه .ما با فامیلامون مثل خواهر برادریم.حتی دیده بوسی هم داریم.و عروسامون هم دقیقا مثل ماهستن

نمیشه که استوری ببینی ولی تولد تبریک نکی تبریک یه چیز خیلی ساده‌س

ادم اول باید زندگی خودش براش مهم باشه والا فامیل اصلا ارزش ندارن که ادم تو زندگیش اختلاف بندازه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
آهان خب قبلنا چطور بوده یا با بقیه خانما چطوریه؟

نمیدونم فکر کنم راحته جلوی من رو نمیکنه مثلا محل کارش رفتم دختره با شوهرم شوخی میکرد شوهرم مثل ماست نگاش میکرد انگار وقتی من نیستم راحته وقتی هستم رو نمیکنه