2777
2789
عنوان

😐بیاین بگم نامزدم چیکار کردههه

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 52 پست
😐اصلن نمیفهممشدوسع شب هی میومد خونمون پیام میداد چ خشگل شدی نمیدونم چ قشنگی و فلانیهو گف زشت بعد می ...

خط و نشون بکش براش پروو 

نقطه ضعف دست نامز و شوهر نده اصلا 

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

معنیش میشه زشتدوس پسرش بهش گفته بدگل هستی ینی خیلی زشت هستی و اسی خواسته کات کنه پسره گفته شوخی کردم ...

ولی من بودم کات میکردم چون نمیتونم هضم‌ش کنم ، همه شوخی میکنن ولی شوخی با بیشعوری فرق میکنه 

نازنین خانم هستم :)))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خط و نشون بکش براش پروو نقطه ضعف دست نامز و شوهر نده اصلا

😐 خیلی ناراحت شدم خاستم واقعن کات کنم هنوزم مطمعن نیستم دو دلم اگ واقعن تکرار کنه باز ،کات میکنم

بدگل ینی زشت پسره پفیوز بهت گفته خیلی قیافه ت زشته الان میگه شوخی کردم ببخش؟ اگه جدا نشی خیلی ساده ا ...

😐😐🙄🙄

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

یعنی چه قبول داری زشتی؟خودت برای خودت ارزش قائل شو.بوی دهنم درمان داره اگه نمیتونی درمان کنی همیشه پیششی آدامس بخور .من به خاطر اسید معده ام هر کاری کنم دهنم بو میده مخصوصا صبحا هیچکس بهم نگفته ولی خودم متوجه میشم چون دهنم همیشه تلخه مسواکم میزنم.برای همین همیشه جایی بخوام برم آدامس نعنایی می خورم.تو هم یا همین کار کن یا درمان کن .ولی پیش شوهرم هیچوقت آدامس نمی خورم اونم هیچوقت هیچی نگفته. نمی‌دونم مطمئن نیستم خودم وسواس دارم و دهنم بو نمیده یا اینکه اون رعایتم و می‌کنه. تازه همیشه میگه بوی زندگی میدی.

ولی من بودم کات میکردم چون نمیتونم هضم‌ش کنم ، همه شوخی میکنن ولی شوخی با بیشعوری فرق میکنه

همسر و خانواده همسرم یه عادت زشت دارن،همه حرفی بهت میزنن بعد که ناراحت میشی میگن شوخی کردیم.

دقیقا بیشعوری رو میگن شوخی

مثلا یه بار مادرش بهم گفت تو عقل نداشتی زن پسرم شدی،پسرمم عقل نداشت که با تو ازدواج کرد.

بعد که ناراحت شدم همشون با هم گفتن مامان ما شوخی کرده تو حساسی به دل میگیری😐

استارتر جون رو این اخلاقش بیشتر زوم کن ببین شوخیهاشون در چه حد و چیا میگن.

خیلی بده این رفتار

من دیر متوجه این اخلاقشون شدم