2777
2789
عنوان

امروز خواستگاریمه بیاین تجربیات تون بگین از خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 51 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داماد شغلش چیه؟ سطح زندگیشون از شما بالاتره؟

سطح زندگی شون نه خیلی بالاتر نیس

داماد مهندس هست ارشد داره میخونه 

پدرش تو مغازه شیرآلات کار می‌کنه و بازنشسته مخابراتی

مادرش خانه داره 

دوتا خواهر داره یکیش پرستار اون یکی کنکوری 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩‍❤️‍👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳.

خیلی بریز بپاش نکنید ارزش نداره

افرین دقیقا ....خواستگاری های من انقدددررر بریز و بپاش کردیم خرج کردیم هیچکدوم نشد تصمیم گرفتیم آخرین بار اینکار و انجام ندیم بعد آخرینش ک شوهرم بود اصلا بریز و بپاش نکردیم زیادم تحویل نگرفتیم ادد همون ازدواج صورت گرفت

.

من اینو خیلی میشنومم از همهدلیلش چیه که میگن اول نیارید خونه؟

میوفتی تو زحمت. بعد از چندتامورد اعصابت خورد میشه که خی آدمای مختلف میان خونتون و میرن حالا یا تو نمی‌پسندی یا اونا. خانوادت دیگه جدی نمیگیرن. هی میخوای بری پول لباس و میوه و فلان بدی.

بیرون ببینید بهتره.اول عکس همو ببینید ؛ اگه دو طرف خوشتون اومد برین بیرون ؛ اگه اوکی بود رسمیش کنیدا ...

اول عکس دیدن گفتن خوب هست بعد می‌خوان بیان خونه مون 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩‍❤️‍👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳.

بابام اینا میگن بیان خونه ک رسمی باشه و با دیدن خونه متوجه وقتی که براشون میزاریم بشن

البته ایشون چون همکار بابات هستن بنظرم بابات درست میگن. چون فارغ از خواستگاری انگار همکارشون مهمون هست. اما بقیه که غریبه هستن نیاز نیست واقعا خونه همون بار اول

افرین دقیقا ....خواستگاری های من انقدددررر بریز و بپاش کردیم خرج کردیم هیچکدوم نشد تصمیم گرفتیم آخری ...

هوا برشون میدارع. فک میکنن دختر میخا بهشون قالب بشه 😏

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
همه هستن بازم پسندتون نکرد خیلی بدتر میشه همکار هم که هستن

فقط خانواده شون هستن و خانواده خودم 

همه منظورتون کیا هست؟ 

فقط فعلا خودشون پدر مادرشون و خانواده خودم فقط پدر مادرم میدونن

قرار شد تا خبری نشده کسی وسط نباشع

ازدواج منم سنتی بود ومنم سنم کم

من واسه الانش هیچ نظری ندارم

ولی اگر رسمی شد

کسی اینارو به من نگفت امامن به تو میگم که اشتباهات منو تکرار نکنی

حاصل 12سال تجربه ی زندگی مشترکم رو در اختیارت میذارم

اینایی که سنتی میان جلو

ممکنه افکارشون هم سنتی باشه مثلا زندگی کنار خانواده واقوام شوهر

حیاط مشترک یا طبقه بالا وپایین خانواده وفامیل شوهر یا تو یه کوچه وخیابون و از این قبیل خواسته های نامعقولانه

خلاصه از اول موضعت رو مشخص کن وبگو با خانواده واقوام شوهر هرگز حتی توی یه خیابون هم زندگی نمیکنم، چه برسه یه کوچه یا یه ساختمون

حتی تو یه خیابون

12سال خون به جیگرم کردن خانواده شوهر

چند ماهه از زندگیم حذفشون کردم تازه می فهمم زندگی یعنی چی

اونا عکس تو رو دیدن تو ندیدی؟؟

منم دیدمشون