2777
2789
عنوان

چرا آدمای بد تقاص پس نمیدن

77 بازدید | 5 پست

خواهر شوهرم تازگی طلاق گرفته و دو تا بچه داره دیشب تو اتاقش داشت گریه میکرد قرص آرامبخش میخوره همش 

بچه هاشم همش اذیتن یبار از من پرسیدن زندایی بابام چرا بد شد🥺

شوهر خواهر شوهرم با همون زنی که به خواهر شوهرم خیانت کرده بود ازدواج کرد و دوقلو باردار شده اون زنه 

پدر شوهرم چون یدونه دوماد داشت (خواهرشوهرم تک دختره) بهش کارخونه خیلی خوب و بزرگ تجهیزات پزشکی داد 

ولی شوهرش همه رو فروخت و یدونه خونه سوپر لاکچری توی دوبی خرید و با زن جدیدش رفتن اونجا زندگی میکنن خوش و خرم 

شوهرش گفت اگه دوسم داری رضایت بده زن دوم بگیرم اگه هم نداری طلاقتو بگیر برو 

خواهر شوهرم شوهرش و دوسش داشت ولی گزینه دوم و انتخاب کرد بخاطر ارزش و احترام خودش 

ولی الان خیلی حالش بده و گوشه گیر شده 

بچه هاشم حال خوشی ندارن چون مامانشون ناراحته 

اخه هوای تبریز سرده دبی گرمه چجور میتونن اونجا زندگی کنن؟😑

حداقل باکو ترکیه جایی بود باز ی چیزی 

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابای منم رفت ازدواج کرد

هیچ پولی ب ما نداد ولی برای اون یکی بچه هاش کلاس خصوصی مدرسه غیر انتفاعی و سفر های خارج از کشور

من ده سال منتطر شدم تقاص پس بده

ن تنها نداد زندگیش بهتر هم شد

منم دیگه بیخیال شدم