2777
2789
عنوان

دلم برای خواهرم کبابه چ کارکنم

213 بازدید | 28 پست

مای خانواده بشدت متعصب هستیم وپدرم هیئت داره وخیلی هم تومحلمون سرشناسه 

ماحتی بخاطر پدرم همش هیئت و...میریم وتومحله پدرم مجبوریم چادر بپوشیم با اینکه از چادر متنفرم  

ومحله های دور تر ک میشینم چادر نمیپوشم 

همیشه با اجبار باید دین دارمیبودیم 

خلاصه خواهرم بای پسره دوست میشه و باهم میزن بیرون و...  حالا خانواده ما هم بشدت متعصب 

چند سال پیش خانواده خالم از ترکیه میان وپسرش از خواهرم خوشش میاد  خانوادشون طوری هست ک بشدن اهل لاف وکلک ودروغ 

با دورغ عکس از جاهای شیک ترکیه و خونشون و...ب ما نشون میدن 

انقدر از خواهرم خواستگاری میکنن اما خواهرم پسرشو نمیخواست چون زشت بود و دلشم جای دیگه ای گیر بود 

تا اینکه  مادر پدرم متوجه میشن ک خواهرم رل داره وقرار مرار میرفته. 

وتواون مدت هم خالم خواستگاری میکنه. حالا پدرمادرم تثمیم میگیرن با اجبار خواهرم ازدواج کنه وok میکنن 

یادمه نامزدی خواهرم زار زار گریه میکرد 

منم ب اون رلش قبل از بله گفتن زنگ زدم ک ابجی میخواد نامزد کنه خواستگار اومده  رلش هم گفت مبارکه  ومن مات ومبهوت موندم 

هرکاری کردم ک مادر پدرم اینکارو نکنن مادرم ک کلا عقلشو از دست داده بود وهمش تعریف پسر خواهرشو داراییشون رو میکرد 

قرار بود پسره بزاره ابجیم درس بخونه  تو ایران زندگی کنن 

اما درسو ک نذاشت دروع گفتو۶ماه بعد از عروسی تو ایران بودن  همش باهم دعوا داشتن  

پسره پاشد رفت خونه مادرش ترکیه 

بعد زنگ میرد میگفت بیا اینجا خوبه  اله  بله تعریف ولاف البته ک اهل جادو وجنبل هم بشرت هستن 

ماهم رفتیم برای خواهرم‌پاسپورت گرفتیم وفرستادیمش 

ک نگوووو اینا توی روستای عقب افتاده ک حتی چندان گازهم نداره خونه دارن  پسره هم شغلش کشاورز ودامداره 

نون میپزن 

وخواهرمم ن زبون بلد بود ن مکان رو بلد بود مجبور شدن تو ی ساختمون باهم زندگی کنن 

الان خواهرم بچه داره 

خواهرشوهزش هی بهش متلک میندازه 

طفلک تو زیرزمین زندگی میکنه  

چند وقت پیش پدرم رفت ومیخواست خواهرمو بیاره اما پاسپورتشو قایم کردن 

خلاصه خواهرم افسردگی گرفته 

چ کار کنیم بخاطر بچشم نمیتونه جدا شه الان ی زمین بابای پسره بهش داده ولی پول ندارن خونه بزنن 

چ کارکنیم بنظرتون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا عصبی شدم

چطور ب اسم مذهبی بودن و دین دار بودن زندگی دختر بیچاره رو آتیش زدن😭

بنظرم میرفتید سفارت ایران تو ترکیه ببینید نمیشه کاری کرد؟!

میگفتین اصلا پاسپورتش گم شده

چطور باید برگرده کشور خودش؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
هیچ کاری ، باید بسازه پدرت هم مذهبی بودنش هم بخوره تو سرش با عرض پوزش

دقیقاالان برای خواهر کوچیکم ی پسر بروز اکمده خواستگاری میگه  اونا دین دار نیستن 

خدایا عصبی شدمچطور ب اسم مذهبی بودن و دین دار بودن زندگی دختر بیچاره رو آتیش زدن😭بنظرم میرفتید سفار ...

نمیزارن بره  

حتی نمیزارن ی سر بیاد ما رو بینه 

ما پاسپورت گرفتیم رفتیم پیشش  خانوادمون اما ۱ماه بیشتر هرکدوممون ک نبودیم 

البته  پولاشون مادرمو دیونه کرده بود 

خوشم‌میاد تو هر شرایطی که باشن با هر کی که زندگی کنن حتما حتما حتما باید بچه بیارن

خدالعنت کنه شوهر دروغگو وکلک بازشو 

یطوری بلده یکیو خر کنه  

خود شیطانه 

جلو بابام نماز میخوند بابامم میگفت نگا تو کشور ازاد ولی دین داره 

الان خواهرم میگه حمد رو بلد نیست بخونه 

واقعا کاری نمی‌تونید بکنید از نظره قانونی بابات هیچ حقی دیگه نداره قبلش نرفتید ترکیه یه سر یه نگاهی ...

ببین رل داشت مادرپدرمم فهمیدن عین دیونه ها بله رو گفتن ن تحقیقی م چیزی فقط دروغای اونا رو باور کردن

کاش از اول مادرتون جلوی پدرتون می‌ایستاد . زورکی که نه میشه چادر سر کرد نه چادر باز کرد همه چی باید آدم از درون  و خودش بخاد . حالا پدرتون گند زده ، خودش هم شرمنده جربزه ی ، این گند کاری رو باید داشته باشه .

کاش از اول مادرتون جلوی پدرتون می‌ایستاد . زورکی که نه میشه چادر سر کرد نه چادر باز کرد همه چی باید ...

مادرمم ی عقب مونده لنگه ی پدرم 

الان ب ای خواهر کوچیکم ی خواستگار روشن فکر وآزاد اومده بابام‌میگه ن این دین دار نیست