2777
2789
عنوان

برای پیریتون چه برنامه ای دارین

54 بازدید | 9 پست

بعد از یک سنی زندگی دیگه بدرد نمیخوره 

ههههه البته ما اونزمانم دوران جوانیمون خانوادمون زهر مار کردن واسمون 

بعد از یک سنی زندگی رو به سراشیبیه از لحاظ خوشگذرونی چه برنامه ای دارین 

اصلا خرجتونو چیکار میکنین بیمه دارین ؟خودم مجردم یا رو شوهر حساب باز کردین؟خیلی خودم فکرشو میکنم کاش زشت نشم

به جوونیم فکر میکنم کارایی که دوست دارم انجام بدم جاهایی که نرفتم برم پیری مهم نیست دیگه سعی میکنم اون زمان از زندگی لذت ببرم 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

دوست دارم مث فامیل دورمون ک زندگیشو تاپیک اخرم گذاشتم پیریمو بگذرونم

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اینقدر سنم دارم ک یاسمن توش گمه خواهر

بزار فعلا ب ۴۰سال برسیم ببینیم اصن زنده میمونیم با این اوضاع و گرونی و مرگ و میر یان 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان بیست و سه سالمه

همه فکر و ذکرم پول درآوردنه

از شوهرم که آبی گرم نمیشه،البته خیلی تلاش میکنه ولی فعلا همه درا به روش بسته شدن

دوست دارم تا پیری از لحاظ مالی به شرایط مناسب رسیده باشم

تنها هدیم به خودم برای پیری فعلا ورزش و تغذیه سالمه

هیچوقت فکرشو نکردم فعلا زمان حالو دریابیم 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

چن سالته

۲۴

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937