2777
2789
عنوان

شات پیامام ب نامزدم از دیروز عرصه دعواست

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی اینارو گفتی چی بهت گفت اونوقت؟؟؟؟؟

زنگ زد گفت مگه تموم نشده دیشب گفتم ن 

گفتم بایذ رعایت کنی نمیکنی بسلامت پا میذارم. رو دلم گفت باشه 😐

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
زنگ زد گفت مگه تموم نشده دیشب گفتم ن گفتم بایذ رعایت کنی نمیکنی بسلامت پا میذارم. رو دلم گفت باشه 😐

تمومش کن اسی 

این بدردت نمیخوره

برا خودت ارزش قائل شو

تحفه نیستن این آدما

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
زنگ زد گفت مگه تموم نشده دیشب گفتم ن گفتم بایذ رعایت کنی نمیکنی بسلامت پا میذارم. رو دلم گفت باشه 😐

😐😐

این میدونه دوسش داری تموم نمیکی پرو شده هرکار دلش بخواد میکنه😐

یکم سرسنگین باش یه چارچوبی بزارید خط قرمزات براش مشخص کن، دو طرف تو رابطه باید رعایت کنن کسی که زیرپا میزاره یعنی بهت اهمیت نمیده و عملا تو باید حرص بخوری و سعی کنی رابطه رو نگه داری

😐😐این میدونه دوسش داری تموم نمیکی پرو شده هرکار دلش بخواد میکنه😐یکم سرسنگین باش یه چارچوبی بزارید ...

سلام عزیزم خوبی ؟ اره دیگه جدی نمیگیرم ولی خب پشیمون بود و گفت تکرار نمیکنم ولی خب سابقه داره 

همشم حرفش اینه ک من ک کاری ب اونا ندارم دقیقا درست مثه قضیه اکسش ک میگه من کاری ندارم خودش پیام مینه 

اره اللن قهرم باهاش تقریبا حوصلشو ندارم گوشیشم خاموش کردم 

سلام عزیزم خوبی ؟ اره دیگه جدی نمیگیرم ولی خب پشیمون بود و گفت تکرار نمیکنم ولی خب سابقه داره همشم ح ...

سلام عزیزم

ناراحت شدم🥲ولی ببین باید روی اعتماد داشتن بهش کار کنی در واقع اینکه همش این رفتارا رو ازش میبینی خوب نیست

سلام عزیزمناراحت شدم🥲ولی ببین باید روی اعتماد داشتن بهش کار کنی در واقع اینکه همش این رفتارا رو ازش ...

درسته ولی من اعتماد دارم مثلا با دوستاش میره بیرون ن گیر میذم ن زنگ میزنم امنم همینه ولی خب ی کارایی میکنه کلا دیگه اعتمادم یهو صفر میشه 

درسته ولی من اعتماد دارم مثلا با دوستاش میره بیرون ن گیر میذم ن زنگ میزنم امنم همینه ولی خب ی کارایی ...

بنظرم هنوز کامل پخته نشده و شما هم اینو میدونی برای همینه ازش مطمئن نیستی میگی نکنه با حرف کسی یکاری کنن

بنظرم هنوز کامل پخته نشده و شما هم اینو میدونی برای همینه ازش مطمئن نیستی میگی نکنه با حرف کسی یکاری ...

دقیقااا

ارزش موندن ندارم که کسی که اینطوری برای حرفات پشمم ریز نمیکنه توام ولش کن بره بعد ازدواج تعد و دوست داشتن باید موج بزنه توی رابطه تون ن اینکه یکیشون برینه ب همه چی