سلام دوستان ...شش ساله ازدواج کردم و شوهرم بنا به دلایل مالی و اینکه میگه خانوادت بین تو و خواهرت فرق گذاشتن قطع ارتباطم کرده با خانواده .الان سه ساله که قطع ارتباطم و چند ماهه که حتی تلفنی هم حق ندارم حرف بزنم و کلا خطمم عوض کرده .چیکار کنم بنظرتون ؟ یه دختر سه ساله هم دارم
[QUOTE=364382909]خیلیا میگن بخواتر بچت جدا نشو، اما نمیدونین اگه بخواتر بچش جدا نشه اون بچه خیلی خیلی بیشتر آسیب میبی ...[/QUافرین عزیزم دقیقا ...اصلا میدونی تا بچه م کوچیکتر بود من میگفتم بخاطر بچه میمونم و اینا ولی الان بچه م هم داره افسرده میشه از تنهایی ...هیچکس رو ندارن همش خودم و خودش.من خیلی مادر در انرژی بودم خیلی محبت میکردم بهش ولی الان چند مدته افسرده شدم نمیتونم زیاد برسم بهش خب شرایط روحی من داره روی بچه هم اثر میزاره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا فرقی هم نزاشتن...به خواهرم خونه اجاره دادن به ما هم میخواستن بدن سال اول ازدواج همسرم با خانواد ...
باشه اصلا نخواستن بدن به اون چهههه؟ واقعا به داماد چه ربطی داره دخالت کنه؟!!وااای من خیلی وابسته خانوادمم اگه شوهرم مثل شما بهم بگه قطعاااا از زندگیم حذفش میکنم. این چه مردیه که بخاطرش باید از خانواده خودم بگذرم!!!!