2777
2789
عنوان

می‌خوام جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 180 پست
از لحاظ دیگه هم مشکلی نداریم باهم .باهام خیلی مهربونه ولی این مشکل خیلی داره عذابم میده خیلی سخته زن ...

عزمزمه این نظر شخصیمه و نمیخوام تحمیل ب حساب بیاد تو الان خودت یک خانواده جدا تشکیل دادی از دخترت عزیزتر کسی مگ هس؟؟؟؟اینجور ک تعریف میکنی شوهرتم خوله زندگیت خوبه ب دخترت فکر کن ب زندگیه خوبت فکر کن خانواده ک همیشه قرار نیس برات بمونه ولی خانواده خودت اره ب نظر من بزرگترین اشتباهه ک پیامد خیلی خیلی بدی داره و آینده خودتو و دخترتو داری با دست خودت خیلی خراب و سیاه میکنی از کجا معلوم بعد طلاق یک شوهر خیلی بد گیرت نیاد ک دست بزن داشته باشه خودتو دخترتو نزنه و خرجی بده و فلان ب همه جوانب فکر کن فقط نوک دماغتو نبین خواهرانه دارم بهت میگم ولی نظر من اینه ک خوشبختیتو خوشبختیو آرامش دخترتو خودتو فدای دیگران نکن

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

از کجا اینقدر مطمعنید به طمع بوده نه علاقه ؟

برای اینکه بخاطر مال و  اموال باهاشون قطع رابطه کرده ! الآنم هدفش اینه اونها رو از طریق ندیدن دخترشون تحت فشار بذاره تا به هدفش برسه !

شما هم خیلی ساده ای!

خیلی به یه الف مرد بدردنخور رو دادی ، اجازه دادی توی کار خانوادت دخالت کنند

دعوا راه بنداز شر درست کن، خونه خانواده  اش نرو ،میان محلشون نذار پذیرایی نکن،

بگو یا خانواده منم هستن یا تو‌هم باید قطع رابطه کنی

اینکه فرق می ذارن یا نه بمن‌که دخترشونم ربط داره نه به داماد!

و خدا برای من کافیست.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خاطر خانوادت بچتو فدا نکن مادر من به خاطر خانوادش از بابام جدا شد الان همه رفتن پی کار خودشون اون ...

منم دقیقا همینو گفتم بهش

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

به خاطر خانوادت بچتو فدا نکن مادر من به خاطر خانوادش از بابام جدا شد الان همه رفتن پی کار خودشون اون ...

خب عزیزم کی مقصر بود پدرت با خانواده مادرت ؟

و اینکه شما از مادرت گله داری که شدی بچه طلاق ؟

این مردی که تو توصیف کردی طلاقتم بده فکر نکنم دخترتون بده

آره دقیقا ولی حضانتش با منه سه سالشه...منم می‌خوام جوری اقدام کنم که بتونم حصانت بگیرم..قانونی اقدام کنم 

مگه می‌تونه بهم نده وقتی حضانتش با منه تا هفت سالگی ؟

خب عزیزم کی مقصر بود پدرت با خانواده مادرت ؟و اینکه شما از مادرت گله داری که شدی بچه طلاق ؟

پدرم یکم مقصره ولی خب دخالت میکردن خیلی آسیب دیدم چه شبایی که از نگاه های سنگین فامیل گربه میکردم همین الآنم دارم اذیتم میکنم برای یه دختر خیلی درد ناکه

بنظرم شوهر و بچت از خانوادت مهمتره

آخه موضوع خانواده نیس موضوع خودمم.من خودم دارم افسرده میشم یعنی شدم...از تنهایی و بی کسی .پی روح و روان من چی میشه ؟ من خودم هم تو این سه سال بخاطر همین موندم بخاطر بچه حتی بخاطر شوهرم چون دوستش دارم ولی خودم کاملا نابود شدم و کسی منو ندید .شوهرم دلش نمیسوزه بخاطر روح من بگه برو سر بزن بهشون 

شوهرش هیچ حقی نداره، ب اون چ ربطی داره خونواده ب دخترشون چی داده با چی میخواد بده؟ گدا زاده های پرنس ...

دقیقا مشاور هم همینو میگه...تازه به شوهرم خیلی چیزا دادن ولی به چشمش نمیاد 

بنظرمن توی این دنیا خانواده باید اولویتت باشن.باهاش حرف بزن بگو اگه من نرم‌خونه مامانم اینا توام نبا ...

عزیز دلم من دقیقا همین کارا رو میکنم خودم هر از گاهی زنگ میزنم ولی فایده ندارد من می‌خوام با خیال راحت برم ببینمشون نه با استرس امت راجع به خانواده همسرم بگم که همسرم خودش جواب تلفن مادرش رو نمیده با اونا هم قهره اصلا نیازی به گفتن من نداره...و میگه خانواده های هر دومون خوب نیستن

واااا مگه میشه بگو الان بچه ما میتونه ما رو فراموش کنه بگو در آینده دخترمون با ما قطع رابطه کنه چه ح ...

بهش گفتم میگه اگه من فرق گذاشتم بین بچه هام بزار قهر کنه ...اگه هم بی دلیل قهر کرد من منت کسی رو نمیکشم حتی اگه بچم باشه 

عزمزمه این نظر شخصیمه و نمیخوام تحمیل ب حساب بیاد تو الان خودت یک خانواده جدا تشکیل دادی از دخترت عز ...

یعنی بنظر شما همسرم بهم ظلم نمیکنه که نمیزاره خانوادم رو ببینم ؟ببین عزیزم همسرم میخواد من و خانوادم اصلاااا از هم خبر هم نداشته باشیم تا ابد یعنی حتی دور از جونشون نفهمماکه روزی اتفاقی هم براشون بیوفته 

برای اینکه بخاطر مال و اموال باهاشون قطع رابطه کرده ! الآنم هدفش اینه اونها رو از طریق ندیدن دخترشو ...

آره من خیلی احمق بازی درآوردم و کوتاه اومدم خیلی زیاد ..اما در مورد خانواده خودش با اونا هم قطع رابطه ایم از سمت خود همسرم و میگه اونا هم به ما لطفی ندارن 

معلومه شوهرت کلا مشکل داره

از همه توقع داره و به هدفش نرسه قهر می‌کنه .ولی در مورد خانواده من دیگه کلا میگه اگه اسمونم به زمین برسه نمی‌خوام ببینیشون یا حتی خبر داشته باشید از هم ..انگار اصلا نیستن و خانواده نداری 

یعنی بنظر شما همسرم بهم ظلم نمیکنه که نمیزاره خانوادم رو ببینم ؟ببین عزیزم همسرم میخواد من و خانوادم ...

هر چیزی ی راهی داره شوهر منم اینجوریه و اینکارو کرده ولی من بدون اینک ذره ای شک کنه تماس تلفنی ک سهله رفت و آمدم میکنم موقع ای ک شوهرم سرکاره