2777
2789
عنوان

با کسایی که فاصله طبقاتی شون باهاتون زیاده رفت آمد میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 70 پست

ما از اون مدلا هستیم که همه قشری با ما میسازن چه پولدار چه کم برخوردار تر چه مذهبی چه غیرمذهبی چه تحصیل کرده چه ساده تر برای اونا یه دلیلش اینه که ما واقعا از همون لحظه و مهمونی استفاده میکنیم اونا رو با سوالای بیخود ازار نمیدیم برای خودمون هم دلیلش اینه که اگر چیزی در زندگیشون به نظرمون جلو تر از خودمون میاد در کنارش هزاران چیز هست که میدونیم ازش برخوردار نیستن یا فداش کردن برای رسیدن به ثروت مثلا و چون نگاهمون به زندگی رو میشناسیم با ارامش کنار میایم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

هر ماه طلا خریدن که کار درستیه و پس انداز در مورد لباس هم  شاید یکی دلش خوش به لباس میشه یکی به وسایل خونه یکی به خورد و خوراک خوب ‌یکی به مسافرت .   شما مقایسه نکن زندگی خودت رو کن آدم اگه بخاد به این چیزا توجه کنه باید همیشه تنها بمونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما از اون مدلا هستیم که همه قشری با ما میسازن چه پولدار چه کم برخوردار تر چه مذهبی چه غیرمذهبی چه تح ...

آفرین به این دیدگاه 🤗🤗

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
نه چه ارتباطی دارهفقط مرام معرفت طرف برام مهمه نه اینکه پولدار باشه یا بی پول...که این روزا کمتر کسی ...

مرامشونم در حد همون دروغاشونه 

بگن الان روزه من تا چک نکنم باورم نمیشه😄

آره راست میگی الان که فکر میکنم اگه انسانیت داشتن با پیشرفتشون خوشحالم میشدم

معمولا موقع خواستگاری وعده وعید میدن و عملی نمیکنن

ما چندسال اول زندگیمون واقعا اوضاع مالیمون ضعیف بود همکلاسیام دوستام اونموقع همه ثروتمند بود اعتماد بنفسم نابود شد تو اون دوره الان الحمدالله شکر خدا شرایطمون خوبه و باهمه مدل آدمی رفت و آمد داریم بیشتر از آدمای دورو و حسود و بدجنس دوری میکنم

یعنی براتون عجیبه که با حقوقای معمولی چطوری اینقدر خرج میکنن؟؟ حقوقاشون چطوره مگه؟ البته منم باشم تع ...

پدرشوهرم چند جا فعالیت داره

مادرشوهرم  مدلش جوریه که هدیه های بچمو قایمکی برمیداره

تو عروسیم اصلا نفهمیدم کی چقدر داد هرکی هم به خودم هدیه داد دو روز بعد ازم گرفت

بریم خونشون گوشت و تیکه های کوچیک مرغ رو میشماره یدونه بیشتر درست نمیکنه اول از همه هم سهم خودشونو برمیداره

به دختر من جوراب و لباس کهنه هدیه میده

اصلااا نفسش غنی نیست 

متاسفانه منم فعلا تو همچین شرایطی هستم با این تفاوت ک حتی تو خانواده پدریمم وضعیت مالیم از همه پایین ...

خیلی سخته آدم از خانواده خودش پایین تر باشه

انشالله یروز خودت از همه جلو میزنی و به بقیه هم کمک میکنی😄❤

به زندگيت قانع باش و چشم و هم چشمي نكن. منم مستاجرم مامانم گفته خونه ميدم بهتون من نخواستم ، به همين زندگي كوچيكم قانعم چون شوهرم نهايت تلاششو ميكنه و بي غيرت نيست همين برام كافيه خدارو هم شكر ميكنم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
پدرشوهرم چند جا فعالیت دارهمادرشوهرم مدلش جوریه که هدیه های بچمو قایمکی برمیدارهتو عروسیم اصلا نفهم ...

خب عزیزم خودت توجه کردی دیگه از این چیزاشون میزنن اینکارا رو میکنن که هر روز طلا و لباس و وسیله بخرن ، منم دیدم کسایی که مثلا از غذا و لباس و خرجای دیگه میزنن که فقط طلا بخرن یا چیزای دیگه

خیلی سخته آدم از خانواده خودش پایین تر باشهانشالله یروز خودت از همه جلو میزنی و به بقیه هم کمک میکنی ...

دوستای شوهرم خیلی پولدارن ولی ۱۵ سال هست باهاشون ارتباط داره چند نفرهم خانوادگی ولی از نظر بریز وبپاش ما بیشتر خرج میکنیم هیچ وقت معذب نبودیم در مقابلشون 

هر ماه طلا خریدن که کار درستیه و پس انداز در مورد لباس هم شاید یکی دلش خوش به لباس میشه یکی به وسای ...

درسته ولی تعجب میکنم چطور میتونن همه چیزو در کنار هم داشته باشن

دوماه پیش ۶۰ تومن به بچه طلا خریدن ۱۰۰ تومن به خودشون در کنار سیسمونی

مسافرت و ماشین خریدن و اینا چیزای معمولی شونه

به دختر منم یه جوراب گرفتن کوچیک بود گفتن هوض میکنیم یکی دیگه میگیریم😃😂

حقوق شوهرم و اکثر اطرافیان ۱۵تومن نمیشه و ۵ تومن اجاره میدیم

آخه از کجااا میارننن😳