2777
2789

حق داره بهش خیانت کنه،من لاغرم قدم ۱۷۰وزنم۵۵ پوست وموهام خشکه علاقه ای به ارایش ندارم آسم هم دارم عطر واسپری نمیتونم استفاده کنم توخونه پسر بزرگ دارم لباس هامماکثرا بلوز شلواره،ولی هیچ جای بدنم نمیزارم مو بمونه حالا شوهرمم همه اینا رو ایراد گرفته چون به خودت نمیرسیدی منم خیانت کردم 😞😞

حق داره بهت گیر بده یا حتی ازت بدش بیاد ولی خیانت نه 

خیلی اگر این موضوع اذیتش میکنه شمارو اول طلاق بده بعد بره با هرکسی که میخواد

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلیل بر خیانت نمیشه

خیانت اصلا هیچ توجیه ای نداره 

ولی شما هم سعی کن به بهداشت شخصی و اراسته بودنت توجه داشته باشی 

بعدا میگی لباسام بلوز و شلوار عذر میخوام چرا؟ جلو پسرتون چرت انقد پوشیده؟

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔

حالا همین که حموم کنی بوی عرق ندی کافیه، حتما که نباید عطر زد.

ولی خب توی خونه صبح که بلند میشی حداقل یه ضدآفتاب رنگی ‌ و یه رژ ملایم یا تبنت لب بزن.

موهات رو هم برو کراتین کن

بله جلو پسرم استین بلند میپوشم ،پسرم۱۵سالش

خب سخت میگیری دیگه 

مبتونی کلی لباس تو خونگی خوشگل بخری

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔