2777
2789

معلومه باخودتون چندچندین ازیه طرف هی میگید وای گرونیه از یه طرف دنبال گرون شدن خونه واجاره خونه و طلا و...هستید 

کاش به دعا همه چیز حل میشد... 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه دوست دارم هرروز روزی چندبار رو سایته قیمت طلا رو چک می‌کنه و دعا می‌کنه بره بالا

گفتم حتما دویست سیصد گرم داره میخواد تبدیلش کنه

ازش پرسیدم راستی چند گرم طلا داری عزیزم گفت دوازده گرم😂

بخاطر دوازده گرم حاضره هممون بدبخت بشیم بشه گرمی ده تومن😂

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

اره مخصوصا اون کاربر که طلاهاشو فروخته خونه خریده حالا همش میگه چرا خونه نمیره بالا 

ای خدا لعنتتون کنه که فقط خودتونو میبینید 

جالبه یه خونه داره توش نشسته 

خونه ای که خریده رو میگه واسه سرمایه گزاری خریدم 

دوتاخونه داره هنوزم میخوادگرون تر بشه 

فکر بقیه نیست که یا ندارن یا خونه هاشون قربیله 

چقدر خودخواه و کثیف و حیوون میتونه باشه یه ادم 

هرکی به منفعت خودش فک میکنه دیگه مثل قدیم کسی دل سوز کسی نیس ما آدمایی ام که به هم رحم نداریم بدبخت ...

قدیما یه تیکه زمین یا طلا میخریدن برا بچشون یا خودشون میذاشتن کنار وتمام دیگه هی نمیگفتن وای قیمت نرفته روش ماشین حساب دست بگیرن 

پولدارا دلشون میخواد گرون بشه پولدار تر بشن

بخدا همشون اینطور نیستن 

شوهرمن اصلا پولدارنیست دویست گرم طلا ابشده داره گرمی ۳ و ۴۰۰ بود خریده 

هنیشه میگه حاضرم بشه گرمی یه تومن ضرر کنم ولی مملکت درست شه همه جوونا بخرن اول زندگیشون