2777
2789

ما کل کاراشو کردیم حالا باز میگن باید مدارک بیارین تکیل پرونده بدیم بعدش هروقت گفتیم ضامنارو بیار مال شمام اینطوری بود یا نه جاریام ک میگن مال ما اینطوری نبوده این بانک‌های شهریار چرا اینطورین فط بگین اینطوریا من استرس گرفتم 

🍎 🎀 𝗜 𝗴𝗼𝘁 𝗲𝘃𝗲𝗿𝘆𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶 𝘄𝗮𝗻𝘁 🎀 🍎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا من که یکبار رفتم پرسیدم چیا میخواد نوبت داد و مدارک و ضامن گفت فلان تاریخ بیار همون روز گفت استعلام میگیریم ضامن مشکل نداشته باشه مدارک کامل باشه میریزیم که حداقل اشتباه نکنم یک روز یا دوروز بعد ریختن 

مدارک که شناسنامه فتوکپی هست کارت ملی عقدنامه هست ضامن هم مال من اون زمان 99 سه تا بود

ما همه مدارکو بردیم یارو گفت ضامنارو بیار دیگ ک امضا بدن حالا باز رفتیم میگ نه اول تشمیل پرونده بعد ضامنارو بیار

برا من که یکبار رفتم پرسیدم چیا میخواد نوبت داد و مدارک و ضامن گفت فلان تاریخ بیار همون روز گفت استع ...

ما همه مدارکو بردیم یارو گفت ضامنارو بیار دیگ ک امضا بدن حالا باز رفتیم میگ نه اول تشمیل پرونده بعد ضامنارو بیار

ما همه مدارکو بردیم یارو گفت ضامنارو بیار دیگ ک امضا بدن حالا باز رفتیم میگ نه اول تشمیل پرونده بعد ...

خب اونا دارن اذیت میکنن وگرنه مدارک کامل باشه ضامن ببری دیگه امضا کنه و اینا تمومه حالا چندتا ضامن گفته میخواد ؟