2777
2789
عنوان

خاک تو سرم شد ترو خدا بیاین😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 23 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه ی 

مام یه بار رفتیم باغ یکی از فامیل فهمیدم پریودم حالم خیلیییی بد بود ولی زن عموم اونجا بود اونم پریود بود بهم نوار بهداشتی داد شانس آوردم چون خونم خیلی زیاده

روز بعدشم که خونه ی همون فامیلمون دعوت بودیم پشت انقدر درد میکر که نتونستم غذا بخورم 

کلییییم مهمون داشتن 

اخرش بهم یه قرص دادن اروم گرفتم

آخه ی مام یه بار رفتیم باغ یکی از فامیل فهمیدم پریودم حالم خیلیییی بد بود ولی زن عموم اونجا بود اونم ...

وای خدارو شکر یکی آشنا بوده من با مامان و خالم بودم هیچکدوم نداشتن

به نظرت میاد بیرون نمیتونم برم دکتر در حال حاضر چون پریودم چیزی معلوم نمیشه

عزیزم چیزی داخل نرفته نگران نباش

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
به نظرت میاد بیرون نمیتونم برم دکتر در حال حاضر چون پریودم چیزی معلوم نمیشه

اصلا بافت دستمال کاغذی طوریه که اب روش بریزی خمیری میشه الان کجا میخواد برا! ببخشید فکرهای تکراری اگه داری ، شاید نشونه باشه که بری اون فکرها رو درمان کنی خدایی نکرده وسواس فکری نشن

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن