2777
2789
میفهمم حرفتو‌‌.نمیتونی مثل بقیه باشی طوری کهخودت هم حس میکنی عادی نیستی یک سری چیزا رو نمیتونی حتی ب ...

هیچ کس نمیتونست انقدر دقیق بفهمه منو🥹 

خیلی خیلی ممنونتم که می فهمی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کس نمیتونست انقدر دقیق بفهمه منو🥹 خیلی خیلی ممنونتم که می فهمی....

اره میفهمم چقدر زندگی سخته برات چون زندگی طوریه که نباید زیاد بفهمی تا بهت سخت نگذره و تو زیادتر از سهمت همه چیزو درک میکنی و این باعث رنج تو میشه و این چیزیه که تااخر عمر رهات نمیکنه🥲 بخاطر همینم تو زندگی اکثر ادما مثل رهگذر می مونی و نمیتونی با خیلیاشون ادامه بدی نه اینکه نخوای نمیتونی 🙂

اره میفهمم چقدر زندگی سخته برات چون زندگی طوریه که نباید زیاد بفهمی تا بهت سخت نگذره و تو زیادتر از ...

وااااای 😮😮😮تو کی هستی ؟

اینارو از کجا میدونی ؟؟🥹🥹🥹🥹

وااااای 😮😮😮تو کی هستی ؟اینارو از کجا میدونی ؟؟🥹🥹🥹🥹

یکی مثل خودت🥲احساساتی که داری برای من قابل درکه چون زندگی کردمش.‌. رنج توصیف نشدنی زندانی درون روحت رو درک میکنم و میدونم این روزا آشفته تر هم شدی

تو خودتو چجوری نجات دادیب منم بگو😭😭

متاسفانه این حالتی که دچارشیم تموم نمیشه یکجورایی ذاتیه از نفسمونه درونمونه دست خودمون نیست🥲

منم نتونستم خودمو کامل نجات بدم گاهی خیلی اذیت میشم بخاطرش

منم مثل تو

به هیچکس اعتماد ندارم به همه شک میکنم فکر میکنم بقیه قرارها از موضوعاتی که از من میدونن سواستفاده بکنن همیشه خدا ذهنم درگیره اضطراب و استرس شدید دارم مغزم منفی بافه نمیتونم به یک موضوعی واکنش مثبت نشون بدم چون همه احتمالات رو در نظر میگیرم هیچ اتفاقی هم منو شوکه نمیکنه چون همه چیز رو از قبل توی مغزم پیش بینی میکنم...

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹