2777
2789

سلام دوستان شب زمستانیتون به خیر 

یه سوال از دوستان شاغل داشتم که احتمالا خواب باشن، خود منم فردا از ساعت 11 مراجع دارم وگرنه زودتر میخوابیدم

میخوام بدونم چند وقت یک بار فرصت معاشرت با اقوامتون مخصوصا اقوام همسر رو دارید؟ و میتونید دعوتشون کنید یا تشریف ببرید منزلشون 

راستش من خیلی کم میتونم معاشرت کنم، نصف روز سر کارم بقیشم مشغول کارای منزل و درس بچه ها... چی بشه سالی دو بار خانواده ی همسرم رو دعوت کنم و دو سه ماه یک بار برم منزل یکیشون، به نظرم خیلی کمه اما تایم ندارم، شما چطور؟؟؟ 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عمم کارمنده هفته ای ی بار میاد خونه پدرش

منم دو هفته ای یک بار منزل مادرم میرم، البته معمولا سر وقت نمیرسم، مثلا اگه نهار دعوت باشیم، بچه هام و همسرم میرن من 5 به بعد تازه میام، اما رفت و امدم با بقیه ی فامیل مخصوصا اقوام همسرم متاسفانه کمه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

خانواده ی همسرم شهر دیگه ای هستن، سالی دو سه بار میان و ما هم همینطور 

اما خانواده ی خودم که نزدیکن تقریبا ماهی یکبار یا میان، یا میریم 

اما علاوه بر فامیل با چند تا از دوستان همسرم هم رفت و آمد داریم 

مثلا الان دو ماهی هست که اکثر آخر هفته ها مهمان داریم 

خانواده ی همسرم شهر دیگه ای هستن، سالی دو سه بار میان و ما هم همینطور اما خانواده ی خودم که نزدیکن ت ...

جسارتا شغلتون چیه عزیزم؟ فرزند هم دارید؟ چطور فرصت مهمانداری پیدا میکنید؟ 

خانواده همسر و مگه باید ارتباط داشت من ماهی یکبار 🤔

ماهی یک بار خوبه دیگه، باور کن من اخرین بارش رو یادم نمیاد،مثلا بعد از 4 ماه  روز مادر در حد سر زدن و کادو رفتیم 

جسارتا شغلتون چیه عزیزم؟ فرزند هم دارید؟ چطور فرصت مهمانداری پیدا میکنید؟

دبیرم، دو تا بچه دارم

یک روز هم وسط هفته تعطیلم که اگر بدونم آخر هفته مهمان دارم، کارامو اون روز انجام میدم. البته برای نظافت کلی هر هفته  اگر همسرم باشه ازش کمک میگیرم 

دبیرم، دو تا بچه دارمیک روز هم وسط هفته تعطیلم که اگر بدونم آخر هفته مهمان دارم، کارامو اون روز انجا ...

موفق باشید عزیزم، خیلیم عالی

خیلی باحالی شوهرت چند روز یه بار میره

ه

هفته ای یک یا دو بار به مادرشون سر میزنن