2777
2789
عنوان

میخوام تو خواستگاریم چادر بپوشم 🥲🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 56 پست

دیگع جادر لزومانشون دهنده پاکی نیست.... حداقل اینجا ک من هسم اینجوره 

خیر پوشیده اما شییییک باش. وکلاسعی کن خودت باشی اما الان رسمی ترباش 

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا  جلسه  خواستگاری  همه  دخترا  چادر  میپوشیدن.

توی  مراسم  ختم  و  مسجد  و  سر مزار   همه  ب  احترام  چادر  میپوشیدن.

توی  روزای  محرم  چادر  میپوشیدن.

ربطی  هم  ب  گذشته  و  آینده  نداره  ک  حتما  باید  بپوشی  دیگه.

من  توی  خواستگاریم  چادر  پوشیدم.  ولی  الان  نمیپوشم.   ربطی  نداره

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست

از الان چادر بپوشی پس فردا میگه همه جا چادر بپوش 

بازم خوددانی

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بلوز شلوارییییی؟؟؟؟!!بگو مانتو شلوار دهنت عادت کنه

منظورتون از مانتو همون پیراهن مردانه گشاد است؟؟؟ 

نه من دهنم عادت نمیکنه. شما هم به زور عادت نکنید به هر چی که براتون سفارش میدن و میدوزند و تنتون می کنند. 

من عادت دارم با توجه به شخصیت خودم لباس بپوشم نه با توجه به عرضه بازار

منظورتون از مانتو همون پیراهن مردانه گشاد است؟؟؟ نه من دهنم عادت نمیکنه. شما هم به زور عادت نکنید به ...

ای خوداااا

گونی بپوش تو 

به شخصیتتم میاد 

من چجوری حرف زدم باهات 

که اینجور تند شدی؟

چادر سفید تو خونه ارتباطی به چادر سیاه بیرون نداره

اما کلا خودت باش، اگر تصمیم داری مذهبی بشی آره بپوش و ... اگر میخای اینجوری ببینن اوکی کنن و بعد بگی نمیپوشم نه نکن

حس شادی باید در درونت باشه 🍕

یعنی واقعا هنوز هستن کسایی ک چادر پوشیدنو ملاک بدونن برا پاکی؟؟؟ 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

منظورتون از مانتو همون پیراهن مردانه گشاد است؟؟؟ نه من دهنم عادت نمیکنه. شما هم به زور عادت نکنید به ...

اره موافقم واقعا بلوز تا زیر باسنه اسمش رو گزاشتن مانتو بابا حالا تو خیابون میپوشید ماهیتش که تغییر نمی کنه مانتو از روی زانو تا پایین هست بالاتر دیگه بلوز و تونیکه

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
ای خودااااگونی بپوش تو به شخصیتتم میاد من چجوری حرف زدم باهات که اینجور تند شدی؟

هر صحبتی که کردم راجع به خودم و شخصیت خودم است. به هیچ عنوان به کسی حمله نکردم. برخلاف شما. یکبار دیگه پیام هاتون بخونید