2777
2789

تو خونه پدرشوهرم زندگی میکنیم باهاشون ولی خستم از همچی ادم خونه خودش راحت تره تا خونه کسی ازطرفی انقد سرمایه نداریم که مستقیم خرید کنیم چجوری سرمایه رو میشه جم کرد ۲ملیاردحداقل خونه خوب تو منطقمونه

خوشا صبری که پایانش تو باشی ❤️😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وام های زیاد 

خرد خرد طلا بخرید، بعد اونا رو بفروشید

شده حتی فروش ماشین

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خب پلن دامادمون رو برای خرید خونه میگم😂 اول ماشین خرید، ماشین رو فروخت وام گرفت گذاشت روش یه خونه پیش ساخت از حومه شهر تهران خرید، خونه که ساخته شد با قیمتش خیلی بالاتری فروختش، دوباره وام گرفت گذاشت روش رفت ی جای بهتر تهران

عزیزم شما صندوق امانات بانک طلا داری؟؟توضیح میدی چجوریه؟

نه گلم متاسفانه من رو ماشین سرمایه گذاری کردم ، طلا رشدش امسال بیشتر از خودرو بوده .طلا ندارم .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

وای منم خیلی درگیر اینم که هر جور شده بتونیم خونه بخریم

به نظرم باید دوتایی کار کنید وام بگیرید و هر پولی دستتون میاد طلا بخرید و حتی شده از خونه ی کوچیک شروع کنید

تو منطقه ما هم یه خونه ۶۰ متری ۲ میلیارد میخواد

من الان مستاجرم قرار بود خونه بسازیم طبقه بالای پدرشوهرم و تمام مصالح رو خریدن ولی مجوز نتونستن بگیرن

الان اصلا اصلا دلم نمیخواد اونجا ساخته بشه و جرئت به زبون آوردن ندارم، شوهرم همش دنبال اینه که یه راهی پیدا کنه اونجا ساخته بشه

ولی من فکر میکنم همون مصالح رو بفروشیم و خودمون هم هرچی سرمایه داریم رو بفروشیم و با یه مقدار وام و قرض از خانواده ها میتونیم ی جای کوچیک بخریم

چون الان بخوایم بسازیم هم باید همون هزینه رو کنیم

به نظرم سعی کن خرد خرد طلا بگیری 

بعد هم ی پیش فروش مناسب بگیری و هر وقت قسطش رسید طلاها رو بفروشی 

من همین کار رو کردم 

ولی واقعاً همت کردم و از هر خرجی میزدم و تبدیل به طلا میکردم حالا پارسیان یا آبشده و هر چی که میتونستم بگیرم هنوزم همونم 

تازه تونستم ی پیش فروش بگیرم