2777
2789

یک سال دوست بودیم بعدش اومدن خواستگاری وما بعد مدتی محرم بودیم 

من همش نگران بودم بهم دست درازی کنه 😐

استرس می‌گرفتم 

شهر مون جدا بود

چندین و چند بار هم با هم تنها بودیم و می‌رفتیم و میومدیم

اما نگران بودم 😐😐

واقعا تپش قلب می‌گرفتم 😐🤦

چقدر اسکل بودم 😐

خداروشکر از اون دوران سمی تموم شدم 😂🤣

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واییییییییییی من الان همینجوووورم 

چند شب پیش رفتیم خونشون من رفتم اتاقش اونم پشت سرم اومد درو بست وایییی مردم 

عشــــAــــق🔗♥️

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واییییییییییی من الان همینجوووورم چند شب پیش رفتیم ...

بعدش ؟🤣🤣

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

خوشبحالت که اومد خاستگاریت جمعه به من ی دورغی گفت که اره میخام بیام خاستگاری قرار شد دیروز مادرش زنگ بزنه  گفت خونه نبوده مادرم خلاصه دیشب چت میکردیم هی میخاست گولم بزنه رابطه فلان بعد من بهش گفتم حالم خوب ونیست قهر کرده  صبح صبح بخیر گفتم با سردی جواب داد گفت شب ببنمت گفت برف اومده نمیشه فلان 

بعد از خاب پاشدم دیدم پیام جواب نداده بعد رنگش زدم یکی از خطش دردسترس نیست خط دیگشم خاموش 

حدس زدم که همش دورغ بود میخاست ولم کنه عکساشو پاک کردم شمارش همچی حالم خوب نیست

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

خوشبحالت که اومد خاستگاریت جمعه به من ی دورغی گفت که اره میخام بیام خاستگاری قرار شد دیروز مادرش زنگ ...

چند وقت با هم بودید؟

خوب کاری کردی دیگه پبامش نده

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
برات متم نباشه میخاسته سواستفاده کنه

خب ادم کصخله همچین دورغی بگه 

بخدا نمیدونم 

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

سم واقعی خودم😫😂😂

برا چنداا بوس و بغل ۲ هفته تمام شبی ۲تا قرص ال دی میخوردم ک نکنه حامله بشم(فقط موندم چطور رحمم از جا کنده نشد)

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤