2777
2789
عنوان

چرا بعضی از کاربرا حرف از رفتن همیشگی میزنن ولی نمیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 36 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدم گرفته ول کن هم نیستبدور از شوخی به جو اینجا عادت کردم و تنهاییمو پر میکنه

منم از 98 اینجا بودم شمارو یادمه

یبار بهم گفتی سایت جای بچه ها نیست دیگه خودمو تعلیق کردم😂

منم از 98 اینجا بودم شمارو یادمهیبار بهم گفتی سایت جای بچه ها نیست دیگه خودمو تعلیق کردم😂

واااای  

لابد خیلی بچه بودی

حالا وقتش شما بمن بگی سایت جای پیرزنا نیست  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
آره 15 سالم بود راست میگفتینوای نه من جسارت نمیکنم😁

عزیزی  

آخه واقعا سایت واسه کم سن ها محیط خوبی نیست...از خواندن بعضی تاپیکا واقعا آدم خجالت میکشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عزیزی آخه واقعا سایت واسه کم سن ها محیط خوبی نیست...از خواندن بعضی تاپیکا واقعا آدم خجالت میکشه

حرفتون درسته

البته من اون موقع واسه آزمون تیزهوشان میخوندم تاپیکام همش راجع به همون بود و با بچه هایی که قبول شدن حرف میزدم

ولی سال 98 یه جوی بود هرکی میگفت 15/16 سالشه بقیه مورد عنایت قرارش میدادن

یه جمله معروفم داشتیم  ما بچه ها

میگفتیم بچه های الان از زنای 40 ساله عاقل ترن😁خدا منو ببخشه چه جنگی بود تو سایت

الان انقدر بچه و کاربر مرد هست عادی شده انگار

اعتیاد

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍