2777
2789

شدید ادم دلنازکی هستم یهو جلو اونیکه تحریکم میکنه بلند میزنم زیر گریه تایجایی جوابش میتونم بابی احترامی بدم بعدش بلند میزنم زیر گریه بدم از خدم میاد

دلم میخواد قوی باشم شوهرمم دیشب یچی گفت زدم زیر گریه بعد گفت خوشم نمیاد انقدر ضعیفی

واقعا چطور میشه خدمون قوی کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی چی

ببین ی جوریه ک ما نمیدونیم تو‌همیشه اینجوری بودی یا الان شدی 

اگه الان شدی درگیر مشکلات و افسردگی هستی یا نه 

اگه همیشه اینجوری بودی تو‌کودکیت چی گذشته 

اینا رو باید ی روانشناس بررسی کنه قشنگ بعد راهنماییت کنه 

من اصلا دختر ضعیفی نیستم ولی تو یه برهه از زمان مثل شما بودم نمیدونم که چی شد خوب شدم ولی الان که دارم بهش فکر میکنم اون زمان به دلایلی خیلی زیاد از نظر روحی تحت فشار بودم و شاید بدنم اینجوری میخواست خودشو تخلیه و اروم کنه ولی خب زمانهای خوبیو انتخاب نمیکرد دقیقا جاهایی که باید اروم میبودم و از خودم دفاع میکردم گریم میگرفت