2777
2789
عنوان

شما باشین پولو خرج خودتون میکنید یا دانشگاه با وجود ی پدر بیخیال

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 28 پست
آفرین به پدرتولی هیچ وقت زیر تاپیک کسی که داره از پدرش میناله و حتی راضی نیست بهش شهریه بده پز بابات ...

خرج خودت کنی بابات که بی عاری پس شهریه چی بیچاره مادرت از کجا بیاره باشگاه واجب نیست برو پارک ورزش کن

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات
ببین شما که پدرت این مدلی بیخیاله ، خودت باید دلت به حال خودت بسوزه . برای زندگیت برنامه داشته باشی ...

اره واقعا دانشگاه رفتن خصوصا ازادش حماقته پولش بدرک عمر ادم تلف میشه در صورتی که میتونستی تو یه حرفه دیگه وقت بذاری و به هنری چیزی یاد بگیری که بعدا بشه پولی ازش دراورد

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پز ندادم 😐😐

اگه هم پز ندادی گلم یاد بگیر جایی که کسی داره میناله ویژگی های مثبتتو نگو  

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

اگه میتونی از بابات هزینه دانشگاه و بگیری که هیچ اگه نه خودت پرداختش کن از باشگاه مهمتره

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

انشاالله یا پدرت درمان بشه یا مادرت قوی تا ازش جدا شه

به نظرم صبر کن اگر پدرت شهریه داد اونوقت پولت رو خرج کن 

چون با این توصیفی که کردی احتمالا شهریه نده و ترمت رو‌حذف کنن

دانشگاهت مهمتره

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اگه هم پز ندادی گلم یاد بگیر جایی که کسی داره میناله ویژگی های مثبتتو نگو

خب الان همه کاربرا دارن نطرمیدن دیگه

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

اصلا نمیدونم چیکار کنم به محضی که شهریه بدم چند روز بعدم باید واسه بهمن ماه شهریه پرداخت کنم در حالی ...

شهریه ماه بعد رو شاید بشه عقب انداخت،نمیشه؟

عزیزم از ته قلبم آرزو میکنم مشکلاتت حل شه و خوشبخت شی،میگذره این روزا هم.

خب الان همه کاربرا دارن نطرمیدن دیگه

نظر دادن با اینکه بیای زیر تاپیک من بگی بابام دوست داره برم دانشگاه و خرجشو بده فرق داره

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
نظر دادن با اینکه بیای زیر تاپیک من بگی بابام دوست داره برم دانشگاه و خرجشو بده فرق داره

بمن چه اصلا حرفمو پس میگیرم

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بمن چه اصلا حرفمو پس میگیرم

آفرین 

این طور که شما توصیف کردی بابات اصلا براش مهم نیست شما دانشگاه بتونی بری یا نه ، وقتی حتی به تغذیه ی شما اهمیت نمیده 

در واقع اگر شهریه رو خودت پرداخت نکنی میفته رو دوش مامانت ، به نظرم شهریه رو خودت بده و فعلا از فکر هزینه های اضافه بیا بیرون

خدا کمکتون کنه واقعا شرایط سختیه.

عزیزم منم شرایط مشابه تو رو داشتم البته بابام به این داغونی نبود ولی میگفت پولایی که بهت میدم رو کاغذ بنویس بعد که رفتی سرکار باید تا قرون اخر پس بدی منم چند برابر پسش دادم ازش متنفر هم نیستم ولی هنوز با گذشت 13 سال فراموش نمیکنم . میخوام بهت بگم من نفسم از جای گرم بلند نمیشه شمام یه دختر عاقل و بالغی سنت هم از 18 سال گذشته تو که پدرت سرکار نمیره فشار هم بهش بیاری باعث نمیشه به خودش بیاد میخواد دل تو و مامانت رو خون کنه-خودت مستقل باش و زیر بار منت پدرت هم نباش خداهم اینجوری خودش برات پدری میکنه من بابام نه برا عقدم نه عروسیم هزارتومن کادو نداد یه بشقاب جهیزیه نگرفت ولی مدیرم بهم چهار تا سکه هدیه داد این نگاه خدا بود بخاطر بی پدریم بخاطر بی مادریم ...

عزیزدلم منم شرایط شما رو داشتم از هیجده سالگی رو پا خودم وایستادم با کارای معمولی شروع کردم شهریه دانشگاهمو به سختی دادم . اما توی این راه تجربه کسب کردم از همه یاد گرفتم کم کم تونستم خودمو ارتقا بدم . نگران هیچی نباش . شاید یه کم دیر به آرزوهات برسی اما میرسی . هیچ وقت ناامید نشو هیچ وقت خودتو با دیگران مقایسه نکن. فقط تلاش تلاش. و یه چیز مهم هیچ وقت از درآمدت با کسی مخصوصا خونوادت صحبتی نکن همش بگو درآمدم کمه و فلان