2777
2789
عنوان

نیم ساعته کوچه بودم اخرسردیدم مدارس تعطیله 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 40 پست
😂😂😂😂

یخ زدم ۴۵ دقیقه تو راهرو نشستم خوبه درس خوندم 😂

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخییی یاد دوران مدرسه ام افتادم 🥰🥰

استارتر قدر این روزا رو بدون

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
مامانت خواب بود تو پاشدی رفتی؟

نه بیدار بود اتفاقا.. چون‌ پکیج خرابه همش صدامیده بیدارشد درستش کرد وگرنه بیشتر وقتا خوابه منم نمیدونستم 

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

اعه تورومیشناسم 😂

از کجا

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

خاطره چیه خواب سرصبحا از دست دادی همه مزه تعطیلی به صبح زود بیدار نشدنشه

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
منم یه بار اینجوری شدم خواب بعدش حسابی کیف میده

نه دیگه نمیخابم نیم ساعت دیگ مجازی داریم امروزم وقت دندون پزشکیه 😭

مامانت ندید تو اماده میشی

والا بیداربود پکیج رودرست کنه 😂

نه دیگه نمیخابم نیم ساعت دیگ مجازی داریم امروزم وقت دندون پزشکیه 😭

وای مجااااازی

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
چه حس و حالی خوبی داشتی موقعی که فهمیدی تعطیله 😂

هیچی تعجب کردم 😂 مامانم گفت بیا بالا گیج‌تعطیله

آخییی یاد دوران مدرسه ام افتادم 🥰🥰استارتر قدر این روزا رو بدون

وایی حالا سال دیگم دارم خواهرمم تازه میره اول 😭

چه حس و حالی خوبی داشتی موقعی که فهمیدی تعطیله 😂

کدوم حس و حال از روزی ک کرونای پدر صلواتی اومده یاد گرفتن روزایی ک تعطیل میکنن در بستر شاد مجازی بشه

زمان ما تعطیل بود کلی خوشحالی میکردیم درسم نمیداشتیم

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁