soheila73 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 1556 عنوان خانوما میگم وقتی باردار بودید خواب نوزادتون رو که میدید آیا مثه واقعیتش شد قیافه ش 88 بازدید | 13 پست من همش دارم خواب میبینم یه قیافه هم میاد تو خوابم ب نظرتون واقعیه؟ ینی همین شکله که دیدم ؟ 🥺❤️چقد خواب خوبی بود خدا امروز صبح داشتم میدیدم خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️ امروز | 08:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 14822 نه سر بارداری اولم همش خواب پسر میدیدم حتی الانم تو خواب هام میبینم پسر دارم ولی بچم دختر شد هم اولی هم الان که باردارم من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم ولی دلم میخواست معنی زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد
oshin6958oshin عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 1449 ن خاب ندیدم. اما میگفتم حنسیتش فلانهتپل و..... ودقیقاهمون شکل بود باهمون جنسیت چطور میشود به یک شاخهی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿
دخترمهرماهی74 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 5797 نه سر بارداری اولم همش خواب پسر میدیدم حتی الانم تو خواب هام میبینم پسر دارم ولی بچم دختر شد هم اولی ... خب خواب پسر بچه دخترمیشه عزیزم
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 14822 خب خواب پسر بچه دخترمیشه عزیزم نمیدونستم فکر میکردم بچم پسره من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم ولی دلم میخواست معنی زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد
خوشبختی_درونی_است عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 7913 نه مال من نشد من خواب یه پسر بچه سبزه موفرفری با چشم درشت دیدم پسرم پوستش سفیده موهاشم کاملا صاف بود چشماش اما درشت بود
دخترمهرماهی74 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 5797 نمیدونستم فکر میکردم بچم پسره نه منم خواب دیدم پسره بعددختر بود
soheila73 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 1556 نه سر بارداری اولم همش خواب پسر میدیدم حتی الانم تو خواب هام میبینم پسر دارم ولی بچم دختر شد هم اولی ... ن من جنسیت رو میدونم همون هم خواب میبینم منظورم قیافه بود 🥺 خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️