2777
2789

من چند وقته نامزد کردم

پریروز دعوای خیلی بد داشتم با نامزدم و نزدیک بود ازش جدا شم بابت رفتار بدش

دیروز رفتم ک بگم می‌خوام ازش جدا شم ولی گفت تغییر می‌کنه و ازم خواست باهم درستش کنیم و گفت اگه هردو بخوایم مشکلاتمون حل میشه

خلاصه باهام حرف زد و منصرفم کرد 

شبش برای اولین بار رابطه داشتیم (البته کامل نه)و من هیچ حسی انگار نداشتم نه حس دوست داشتن نه حس جنسی

یکم گذشت یه کوچولو بهتر شدم ولی بازم سرد بودم

ببخشید اینو میگم ولی یه بار فقط به ارگاسم رسیدم و وقتی داشت این اتفاق میفتاد به عشق سابقم که خیلی دوسش داشتم فکر کردم یعنی اگه فکر نمی‌کردم احتمالا ارضا نمی‌شدم 

تاحالا با نامزدم تا این حد رابطه نداشتم ولی بوس و ... داشتیم و من خیلی حس جنسیم بیشتر بود و لذت می‌بردم 

بنظرتون چرا اینجوری شدم؟؟؟ حتی دارم به جدایی فکر میکنم...احساس میکنم دیگه دوسش ندارم زیاد تورو خدا کمکم کنین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه مشکلی هست که قابل حل نیست بهتره جدا بشی

متاسفانه هیچ مرد و زنی بعد ازدواج تغییر نکردن و دراخر کارت جالب نیست که وسط عمل جن.سی به پارتنر سابقت فک میکنی معلومه همون باعث شده نتونی این نامزدتو دوست داشته باشی

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!