2777
2789
منم همینطور کجه دکترم میگه ورمه نه من میترسم اما دکترم گفت دوشنبه ک اومدی ماساژ هم میدم ولی درد داره ...

اشکال نداره باید تحمل کرد 

آخه این کجی چی دیگه واقعا اعصاب آدم خراب میشه

نه بینیت خوبه معلومه ورم داره 

برای منم سرش بالا نیست 

و سفته

من یه طرف خوبه یه طرف ورمش بیشتره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشکال نداره باید تحمل کرد آخه این کجی چی دیگه واقعا اعصاب آدم خراب میشهنه بینیت خوبه معلومه ورم داره ...

اره دقیقا بینی منم ی طرفش بیشتر ورم داره ولی دکترم دیروز گف ممکنه بعد یکسال نره اگر نرف با بیحسی درستش میکنم بدتر ترسیدم

در مقایسه، توی این عکس سر بالا تر شدهولی خیلی طبیعی سعی کرده در بیاره. شنیدم که بعد از عمل کوچیکتر م ...

من نیمه فانتزی خواستم قبل عمل تو اتاق عمل صدبار ب دکترم تاکید کردم اصلا اصلا طبیعی نشه می‌خوام نیمه فانتزی باشه وقتی چسبشو برمی‌دارم میبینم اصلا از روبرو حالت نداره دلم میخواد باسر برم تو دیوار دکترم که همش میگه ورمه ورمه

اره دقیقا بینی منم ی طرفش بیشتر ورم داره ولی دکترم دیروز گف ممکنه بعد یکسال نره اگر نرف با بیحسی درس ...

منکه شمالم دکترم تهران 

واقعا سختمه هی پاشم برم مطب و برگردم  دیروز بهم گفت که بیا مطب برای آموزش ماساژ 

چون من قبل عمل بینیم کج بود باید حتما ماساژ بدم 

ولی ماساژ میدم بدتر کج میشه انگار

نمیدونم