2777
2789

قبول کنید وقتی ازدواج میکنید و میرید خونه خودتون برنامه خواب برنامه صبحانه و ... تغییر میکنه.

واقعا من زخم خوردم😑

ابجیم هر هفته از چهارشنبه میومد تا جمعه میموند

امتحان نهاییم داشتم

اونم دوتا بچه داشت،و برنامه خوابم تغییر میکرد چون درسام فشرده بودن شبا تا دیروقت باید بیدار میموندم ولی اونا باید لامپ و خاموش میکردن و میخوابیدن،صبحا باید صبح زود پا میشدم چون تاریک بود لامپ رو روشن میکردم ولی اونا خواب بودن

وقتی هم بیدار میشدن حداقل نمیگرفتن بریم تو حال یا پذیرایی باشیم تو همون اتاق من میموندن و فقط برای شام و ناهار میرفتن بیرون،حتی درس بچه هاشم تو اتاق من میداد و همشم جنگ داشتن سر درس کتک کاری میشد😖

اتاق دیگه ای نداشتیم تو اتاق من میموندن

واقعا گاهی اوقات فکر میکردم چرا باید هر هفته بیاد اونم وقتی اخر هفته واسم خیلی مهمه

من عاشق خواهرم و بچه هاش هستم ولی این هرهفته اومدن واقعا رو مخه

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش این متاهل ها بفهمن محل مسافرت اونا محل زندگی ماست. با بچه نریزن سر بقیه 

یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."

مامان من مریض بود من وقتی خونه بابام بودم باید غذای خوب هم واسه خواهرم و شوهرش درست میکردم وگرنه بهشون بر می‌خورد وقتی هم خودم ازدواج کردم و مامانم فوت کرد ، دیگه خواهرم زحمتای منو کلا یادش رفت ، حتی یک روز هم بچه منو نگه نداشت 

کاش تصویرت نفس می کشید مادر

حق داری منم خواهر کوچیکم تازه کنکور داده همیشه تو اتاقش بود و درس میخوند ما کمتر میرفتیم خونه مامان بابام وقتاییم که میرفتیم بهش میگفتم در اتاقشو‌قفل کنه که پسرم‌نتونه بره تو و با گوشی و نقاشی سرگرمش میکردم که شلوغ کاری نکنه انقد کم‌میرفتیم‌بعضی وقتا خودش زنگ میزد میگفت بیا خونه الانکه دیگه دانشگاه قبول شده هر پنجشنبه بعد از کار میرم شنبه صبح برمیگردم میرم سرکار 😁

تو ازدواج کردی نرو افرین درس بگیر

من بچه اخر بودم اختلاف سنیمونم تقریبا زیاد بود برای همین بیشتر این مسئله رو تجربه کردم

خوب بهش بگو. من اصلا درک نمی کنم اون دخترهایی که شوهر می کنند ولی هر روز خونه مدر و مادرشون هستند

دیگه خیلی سال هستش از اون سال ها گذشت 

تو خواهر همون دیشبی هستی که تاپیک زده بود از خواهرم باید اجازه بگیرم

😂😂🤣🤣

دیگه خیلی سال هستش از دبیرستانم گذشت تموم شد رفت