2777
2789
عنوان

تاپیک گوشی مخفی و مامانم❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 48 پست
قبل و بعد میکس ولی یکیش زمان‌سنج ۲۴ ساعته داشته چیزی ازش سر در نیورد 😁

چرا وقتی هنوز درگیر اکستی ازدواج کردی؟

هنوز حال و هوای تاهل نگرفتی. این مخفی بازیا چیزی حز استرس و بی اطمینانی نمیاره.

یکدومشون رو بیخیال شو.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا وقتی هنوز درگیر اکستی ازدواج کردی؟هنوز حال و هوای تاهل نگرفتی. این مخفی بازیا چیزی حز استرس و بی ...

درگیرش نیستم اوایل بودم ولی الان دیگه نه فقط یه سری پیام خیلی معمولی میدیم سلام خوبی چطوری امروز دانشگاه میای نمیای همینا بخدا

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

این کار فقططططط یک اسم داره

از خدا میخوام اون شوهر از همه جا بیخبرت آگاه بشه و وارد یک جهنم نشید

تو هنوز یاد نگرفتی چجوری برای خودت ارزش قائل شی

اصلا هنوز نفهمیدی برای چی به این زندگی دعوت شدی

از خدا برات طلب خیر و آگاهی میکنم

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

دیروز تو یه تاپیک در مورد بکا....رت بدجور به من پریدی و گفتی ما خانوادمون خیلی فهمیده ان و یه سری مسائل واسه شون حل شده است با این تفاسیر از مامانت انتظار نداشتم گوشیتو مصادره کنه😐

خب محتوای پیامات چی بوده که انقدر حساس شده

با پسره که زمان‌سنج داشته هیچی ندیده ولی دختره خب دوست صمیمی هست دو تا دختر صمیمی هر چیزی به هم میگن اصلا چیزایی که به مامانشون هم نمیگن

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

درگیرش نیستم اوایل بودم ولی الان دیگه نه فقط یه سری پیام خیلی معمولی میدیم سلام خوبی چطوری امروز دان ...

گلم خودتوقول نزن یعنی چیزی نیست الان اگه چیزی نیست چراباگوشی مخفی ؟ 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

درگیرش نیستم اوایل بودم ولی الان دیگه نه فقط یه سری پیام خیلی معمولی میدیم سلام خوبی چطوری امروز دان ...

معمولی غیرمعمولی نداریم. کلا باید قطع شه. هیچوقت اکس تبدیل به دوست معمولی نمیشه. یکی هنوز این وسط حس داره یا اینکه همین سلام چطوری پیشرفت میکنه.

باید ازون ارتباط کاملا کنده میشدی بعد شوهر میکردی. چه عجله ای بود حالا؟ 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد