2777
2789
عنوان

از شدت سرما از خواب بیدار شدم

1035 بازدید | 95 پست

خیلی سرده بیدارم کرد سرما 

از دو تا لحاف بازم سرده 

یخ کردم 

خوب شد تعطیل شد

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
برف اومده تهران؟؟

من که تهران نیستم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یخ زدم کاپشن پوشیدم شعله بخاریم تا اخره بازم سرده

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

منم یخ زدم کاپشن پوشیدم شعله بخاریم تا اخره بازم سرده

امروز خونه خواهرم اومدم اینا بخاری ندارن شوفاژ هست 

بدترین وسیله گرمایی شوفاژه

تف به شوفاژ 

حالا من با تاب میخابم اینقدر از گرما متنفرم

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

ما که تهرانیم همه جا تعطیل کردن ولی تعطیل نیستیم

چجوری همه جا رو تعطیل کردن ملی تعطیل نیستید   

آهانپس کجا تعطیل شده غیر تهران؟احتمالا از استانهای غربی هستی؟

آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل حتی ادارات و دانشگاه ها تعطیله

حالا من با تاب میخابم اینقدر از گرما متنفرم

حتما شهرت گرمه

من هیتر برقی هم میزنم با شوفاژاصفهان هم خیلی سرد بود دیشب اطراف برف اومده

یکی بالا گفت اصفهان بهاریه پس