2777
2789
من برات زدم

تو چرا یبار عکس خودت و شوهرت و نزاشتی من ببینم دخترجان؟

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدی اصلا فک میکنین با حرفتون دل آدمو میشکونین اصلا فک کنم احساسات آدما براتون مهم نیست

😐از اردیبهشتیا احساساتی تر نیست باور کن

حالا این یکی اینجور شده وگرنه

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی که باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:)~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

یکی دیدم اردی سلطه گربود وخودخواه ومغروز

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

جدی اصلا فک میکنین با حرفتون دل آدمو میشکونین اصلا فک کنم احساسات آدما براتون مهم نیست

آره 

من تقریبا میشه گفت خوشگلم 

نامزدم میگفت همیشه میگفتن خوشگلا بداخلاقن باور نمیکردم

ولی ما صادقیم 

همونی هستیم که نشون میدیم

هرچی تو دلمونه میگیم 

نه مثل رل الان آقا که میگه من عاشق ننه باباتم به بقیه میگه وای من از مامان محمد متنفرم

من همیشه بهش میگفتم من خودشیرین نیستم مامانتو دوس دارم خواهرات اگر کمتر کرم بریزن خوبن😂

یبارم چون خیلی از مامانش تعریف میکرد با اینکه نامزدم شبیه فرشته ها بود گفتم فکر کردی مامانت کیهههه کلی دعوا

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
ولش کنی تا مث من نشدی

در حد دو هفته یکبار فقط سلام و احوالپرسی داریم اونجوری نیست که بگم وابسته ایم و.... 

هردومون هم میدونیم 

هرچی بیشتر میگذره بیشتر دلم میخواد ساکت باشم و در مورد هیچی با هیچکس حرف نزنم:) 

😐از اردیبهشتیا احساساتی تر نیست باور کنحالا این یکی اینجور شده وگرنه

هرچی میگن انگار منم خدایی

ولی من ته دلم با همه مغرور بودنم و سلیطه بودن خیلی احساساتیم

ولی خیلی تو خودم میریزم

ینی نامزدمو نگاش میکردم تو دلم میگفتم خدای من چقد جذابه الهی قربوووون خنده هات برم

ولی کلا حالت چهرم ی لبخند بود😵‍💫😂

برعکس اون که کلا همه چیو نشون میداد 

ی شب تا ۵ باهم بیدار بودیم بقیشو خودش تا ۱۰ صبح فقط نگام میکرد و بهم فکر میکرد 

به دوستاش گفته بود فقط داشتم قربون صدقش میرقتم و فکر میکروم اگر نباشه که میمیرم من

به خودم میگفت ببین انقد تو مغروری همینجوریش آدم حسابم نمیکنی بهت بگم دیشب چقد قربون صدقت رفتم یدتر میشی😂

تهش بدبختت میکنه

واقعا با اطمینان اینا رو میگی فقط و فقط یه این دلیل که یه اردیبهشتی باهات بدرفتاری کردیه؟ یعنی اردیبهشتی خوب نداریم؟

شوهر من اردیبهشتیه از فرشته بودن فقط دوتا بال کم داره. انقدررر باملاحظه‌ست. در حدی که هرجا پیرزن یا پیرمردی گوشه خیابون میبینه سوارشون میکنه و با این که خیلی کم حرف و درونگراست از اول تا آخر با اونی که سوار کرده حرف میزنه. یه بار بهش گفتم چرا باهاشون حرف میزنی؟ گفت آخه میخوام فکر نکنن سربار و مزاحمن.