2777
2789
کت شلوار همیشه مجلسی بوده و هست لباس جشن فقط پیراهن نیست که

بقران موندم چه کنم من همیشه برا جشنا بهترین لباس وارایشو داشتم اما الان چون اقواممون فوت شده بود دیگه دل ودماغ نداشتم الان که دوستان میگن برای. خودم زشته واینا اصلا موندم چه کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره صورتم وجلوی موم

از یه طرف نی گی اقوام نزدیکم فدت شده لباس مجلسی نپوشم از یه طرف میخوای هزینه مجدد نکنی لباس مناسب بگیری بعد میخوای بری ارایشگاه؟!!!!! خیلی تو همه چیز تضاد داری چرا

بابا یه سشوار ساده بکش . و ارایش ملایم کن خودت 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
بقران موندم چه کنم من همیشه برا جشنا بهترین لباس وارایشو داشتم اما الان چون اقواممون فوت شده بود دیگ ...

فردی که فوت شده چه نسبتی باهات داره

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

یچیزم هست استارتر 

اینکه کدوم شهرید یا اینکه کلا مرسومه این سبک لباسو تو تالار بپوشید یا نه 

اگه مرسومه سخت نگیر. چاره ای  نیس  چون میگی نمیتونی مجدد هزینه کنی

از ببعد قبل اینکه خواستی خرید کنی بیا اینجا بپرس😘

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
از یه طرف نی گی اقوام نزدیکم فدت شده لباس مجلسی نپوشم از یه طرف میخوای هزینه مجدد نکنی لباس مناسب بگ ...

خب نمیخام که ارایش انچنانی کنم همین ساده،، والله اصلا دلم نمیخاد برم نمیزارن نکه فقط ازطرف خانواده شوهرم فقط خودشون هستن کسیو دعوت نکردن فقط داماد فامیلاشو دعوت کرده براهمین اصراردارن خیلی

خب نمیخام که ارایش انچنانی کنم همین ساده،، والله اصلا دلم نمیخاد برم نمیزارن نکه فقط ازطرف خانواده ش ...

چه عروسی عجیبی

چرا داماد فامیل خودش دعوت کرده ولی خواهرشوهرت نه

یچیزم هست استارتر اینکه کدوم شهرید یا اینکه کلا مرسومه این سبک لباسو تو تالار بپوشید یا نه اگه مر ...

باورکن همیشه شیکترینا رو میپوشیدم الان دل ودماغ نداشتم من ازشیراز میخام برم اصفهان فقط خانواده خود شوهرم هستن اما داماد فامیلاشو دعوت کرده

چه عروسی عجیبیچرا داماد فامیل خودش دعوت کرده ولی خواهرشوهرت نه

والا خواهرشوهرم میگه دلم نمیخاد چون رفت وامدی ندارن مبگه برا عروسیم نیان البته استانای دیگم هستن میگه توجاده خطر اینا نیان

باورکن همیشه شیکترینا رو میپوشیدم الان دل ودماغ نداشتم من ازشیراز میخام برم اصفهان فقط خانواده خود ش ...

پس مهمه یه لباس شیک بپوشی...فامیل داماد اولین باره شمارو میبینن و نمیگن چون فامیلش فوت شده اینو پوشیده

اینحور به نظر میاد که سلیقه نداری و نمیتونی لباس مناسب مراسم پیدا کنی

اینو الان من به شما نگفتما...منظورم اینه یکی این مدلی تو عروسی بره اینجوری به نظر میرسه

پس مهمه یه لباس شیک بپوشی...فامیل داماد اولین باره شمارو میبینن و نمیگن چون فامیلش فوت شده اینو پوشی ...

مرسی عزیزم حالا عصر شوهرم میاد بهش میگم ببینم قبول میکنه یه لباس مشکی بلند بپوشم،، اره خانواده شوهرم خودشونم وقتی پدرشوهرم فوت کرد زیاد ناراحت نبودن زیاد دنبال مُرده نمیرن همیشه شادن، ولی ما نه سخته برامون

ببین جنس پارچه ات خوبه مدلت بده این که برات میفرستم خوبه،اگه بتونی یه خیاط خوب گیربیاری اینو بدوزی خیلب هم عالیه 

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
ببین جنس پارچه ات خوبه مدلت بده این که برات میفرستم خوبه،اگه بتونی یه خیاط خوب گیربیاری اینو بدوزی خ ...

مرسی عزیزم حالا تاعصر شوهرم بیاد ببینم چی میشه، بخداخیلی دودلم وموندم چه کنم چون دلم نمبخاست برم دیگه برام اهمیت نداشت، ولی حالا دوستان میگن دیگه میری براسخصیت خودت بده اصلا موندم