2777
2789

دورهمی رو‌ دوست دارم 

اما اصلا یلدا برام مهم نیست 

تعجب هم میکنم بعضی ها انقد جدی میگیرن 

لباس مخصوص و تدارکات عجیب غریب...

یلدا که میشه 

چه خانواده خودم و چه خانواده همسرم 

همش توقع دارن من تدارک ببینم 

دو تا خواهر بزرگتر از خودم دارم با مادرم 

هیچ زحمتی به خودشون نمی‌دن ، انتظار دارن من حتی خونه خودم برگزارش کنم 

.

خانواده همسرم که دیگه نگم 

اگر هم تدارک ببینن 

توقع دارن من برم اونجا و بپزم و بشورم و آماده کنم 

بقیه هم شسته روفته سر آماده بیان..

پارسال تصمیم گرفتم خونه خودم بمونم و جایی نرم 

پدر شوهرم بی خبر تشریف آورد 

خوب که ازش پذیرایی کردم 

خانواده ش باش تماس گرفتن گفتن بیا منتظرتیم می‌خوایم شروع کنیم

ما رو تعارفی هم نکرده بودن...

گاهی وقتها دیگران با خودخواهی کاری میکنن از یه مناسبت هایی بدت هم میاد انگار...

آره اون شبو غذای خوشمزه ای درست میگنم تنقلات درحد بضاعتم،لباس یلدایی و تدارکات خاصی نمیبینم بیشتر درمورد آداب رسم های ایران باستان با بجه هام حرف میزنیم وبه سوالاتشون باحوصله  جواب میدیم منو همسرم ،به هر حال این از پدرانمون بهمون رسیده و ماهم حداقل میتونیم به فرزندانمون بطور صحیح انتقالش بدیم ،البته روی صحبتم با کسایی نیست که از گذشته خودشون هاشا دارن والان میگن برامون مهم نیست و عربها مهمن و ببچاره ها وفلان لطفا ریپ نزنین جواب نمیدم ،خواستم فقط نظرمو کامنت بذارم،یاحق  👋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دورهمی رو‌ دوست دارم اما اصلا یلدا برام مهم نیست تعجب هم میکنم بعضی ها انقد جدی میگیرن لباس مخصوص و ...

واقعا باید هم تقسیم کاربشه هم همه دنگ بزارن 

آره اون شبو غذای خوشمزه ای درست میگنم تنقلات درحد بضاعتم،لباس یلدایی و تدارکات خاصی نمیبینم بیشتر در ...

نظر رو میشه قشنگ و بی حاشیه گفت 

چرا صحبت عرب ها رو میارید وسط ؟

هر کس داره بی حاشیه و دور از تعصبات نظرش رو میگه.

خوبه اونم خوشمزه میشه مثل شیرین گندمک

احسنت ولی رنگش زرده و تخته ای

هر چقد بخوایی میبره میده

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
نظر رو میشه قشنگ و بی حاشیه گفت چرا صحبت عرب ها رو میارید وسط ؟هر کس داره بی حاشیه و دور از تعصبات ن ...

آخا پارسال همین موقع یه سری ریختن سرم و ربطش دادن به عربهای الان وبیچاره ها وفلان ،ماگ گفتیم بابا یه شبه یه شبو میتونبم بفکر خودمون باشیم  من آدم معتقدی هستم ولی خیلی کشش دادن 

دوست دارم توی خونه ی خودمون باشم ولی مادرم میگه باید بیای بریم خونه مادر بزرگ منم دوست ندارم برم چون ...

من بیماریه روده دارم همش بادشکم دارم باعرض معدرت از جمع ومهمونی فراریم آرزومه سلامتی بچگیامو داشته باشم شما هم سخت نگیر تو جمع باشی که بهتره از تنهاییه

برای ما این جوریه که هر کسی یه چیزی بر میداره یکی هندونه ، انار ، دسر ، آجیل یا هر خوراکی دیگه ای و می‌ریم خونه پدری 😍و مامان هم زحمت یه شام خوشمزه می‌کشن و معمولاً هم پانتومیم بازی میکنیم بابا هم برامون حافظ میخونن و همین ولی خیلی خوش میگذره 

من بیماریه روده دارم همش بادشکم دارم باعرض معدرت از جمع ومهمونی فراریم آرزومه سلامتی بچگیامو داشته ب ...

انشالله خدا شفا بده 

من دیگه یه سنی رسیدم از جمع فراریم

حوصلشونو ندارم 

تو خونه خودمون باشم آرامشم بیشتره