2777
2789

بنظر من که خوبه من راضی ام ۸ ساله عروسی کردم هیچ سختم نشده فقط یه کم مشکلات مالی که برای همه هست

همسرم ۱۹ سالش بود ولی هیچکس از خانواده شوهر هیچوقت تو زندگی مون دخالت نکردن همسرم هم همیشه اعتدال و احترام دوطرفه رو نگه داشته برای کسی دلخوری ایجاد نشه 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش فقط زن وشوهر ومشکلاتشون بودن. دخالت خانواده هاراچیکارمیشه کرد

اونم راه داره . والا من خودمم گاهی با خانواده ش مشکل دارم اما نمیام چقولی کنم . یه وقتا باید سیاست داشته باشیم . اتفاقا برعکس تو ظاهر پیش شوهرم خوب رفتار میکنم ک خوشش بیاد . رابطمون بد نیستا اما یه سری خط قرمزا واس خودم دارم

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
خدا بیامرزه عمه م را ،میگفت درخت ریشه وشاخه دارهنمیشه که فقط یک نفر را تنهایی داری کنید، با سیاست در ...

قطعا همین طوره. ولی اینکه جاری بیاد برای ادم خبرچینی کنه وشر درست کنه بگه امروز خانواده اش اومدن خونه اش بعد مادرشوهرهم جنگ ودعوا کنه درسته سیاست برمیداره؟ یه باربرادرم اومدخونمون مادرشوهرم توکوچه وایساد که برادرم بیاد بیرون ووشروع کرد بهش فش دادن که چرااومدی خونه بچه من. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

در همه جای دنیا همه جور آدم پیدا میشن فقط در زماندهای مختلف نسبت ها به هم می خوره و الا از ۲۰۰ سال پیش هم بوده است و فقط مربوط به دوره

ما نیست، الآن که خواستگار ندارید، ولی خانوادهدهای بومی، با اصالت و اصیل خصوصا پدر و مادر تحصیل کرده، مسجدی ها، هیاتی ها، روضه ای ها، خانم های چادری بچهذهاشون نسبت به سایر اقشار بهتر و سالم ترند البته نسبی و باز هم مطلق نیست، ممکنه تو این قشر ۷۰ درصد بچه هاشون سالم باشند.

نکته بعدی اینه که هر چقدر پسر خوب گیرت بیاد، تضمین گننده سعادت و خوشبختی نیست، مدیریت زندگی و بچه داری مهارت می خواهد که نظام فرزند سالاری بچه ها را خیلی ضعیف و بی مسوولیتدبار آورده است، باید ی شوهر و عشق نسبتا سالک پیدا کنید بعد با کمک همدیگه و خانواده ها و آموزش و کسب تجربه و الگو گیری از خانواده های موفق زندگیتون را بسازید، شوهر خوب کنسروی تو هیچ جای دنیا حتی ژاپن که با اخلاق ترین مردم هستند گیرت نمیاد، پسر اوشین هم نیاز به مهارت آموزی داره، از همه مهم تر انگار نه انگار خدایی هست و به آدم هایی که توکل می کنند و تلاش می کنند برای سعادت و خوشبختی کمک می کنه.... 

آیه شریفه؛ افوض امری الی الله عندالله بصیر بالعباد

موفق و موید باشید 

اونم راه داره . والا من خودمم گاهی با خانواده ش مشکل دارم اما نمیام چقولی کنم . یه وقتا باید سیاست د ...

منم چقولی نمیکنم ولی تویه ساختمونیم پست بعدی رابخون

من تاحالا توعمرم متاهل خوشبخت ندیدم همه بدبخت و داغون

و تو عمرمم مجرد بدبخت ندیدم همه خوشحالو موفق

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

حق

اخه ببین جالبه من هنوز پدر شوهر مادرشوهرم دعوا میکنن و چند روز چند روز قهر میشن .و حتی مادرشوهر مغرورم ک از حرفش کوتاه نمیاد کتکم میخوره حدود ۷۰ سالشونه

یبار ب مادرشوهرم گفتم چرا موقع بحث حق به جانب میشید ؟؟ یکیتون سکوت کنید  همین 

بخدا من خیلی پیش میاد با شوهرم راجع به یه موضوعی بحث کنم سر یه دقیقه نشده ساکت میشیم جفتمون 

حالا من مثلا بلند میشم میرم ی کاری انجام میدم یا میرم تو گوشی و تی وی  و هر چیز دیگه ای یهو وسطاش صحبتای عادی روزمره هم میکنیم . جفتمون بعدش ب موضوع فکر میکنیم پیش خودمون حلش میکنیم . اصلا بحثو کش نمیدیم 

قطعا همین طوره. ولی اینکه جاری بیاد برای ادم خبرچینی کنه وشر درست کنه بگه امروز خانواده اش اومدن خون ...

بهترین کار این طور مواقع اینه که سگ محلی کنی .من جاتون بودم درو میبستم میرفتم داخل داداشمم راهشو میکشید میرفت . فکر کن یه سگه ک جلو در داره واق میزنه . بخدا با کم محلی کردن قشنگ میسوزه 

متاهلی سخت نیست پراز چالشه

ما دخترا زمانی که مجردیم فک میکنیم اره زندگی مشترک مث ازدواج سیندرلا س از سختی به اسونی رسیدنه

و اینکه رفتارهای غلط طرف رو در اوایل دوستی یا نامزدی نادیده میگیریم و فک میکنیم میتونیم درستش کنیم واسه اینه وقتی با واقعیت روبه رو میشیم درکش برامون سخته

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
اخه ببین جالبه من هنوز پدر شوهر مادرشوهرم دعوا میکنن و چند روز چند روز قهر میشن .و حتی مادرشوهر مغرو ...

چه خوب که صحبت میکنین 

من همسرم قهر می‌کنه اصلا نمیتونه بعد بحث حرف بزنه سریع ساکت میشه و قهر میکنه هیچکدوم از بحث هامون نتیجه نمیده،دلم پوسید تو خونه، دو هفته است قهریم

بهترین کار این طور مواقع اینه که سگ محلی کنی .من جاتون بودم درو میبستم میرفتم داخل داداشمم راهشو میک ...

ماکه همینکاروکردیم ولی وسط کوچه جلوهمسایه هازشته. فکرکردی به همین یه بارتموم میشه. اگربچه توخونه راه رفت باید فش بخوری. اینم هست وهزاران ایراد دیگه

چه خوب که صحبت میکنین من همسرم قهر می‌کنه اصلا نمیتونه بعد بحث حرف بزنه سریع ساکت میشه و قهر میکنه ه ...

ما تو نامزدی تو چت کردن بحثمون میشد .میگفت زنگ بزنم بهت؟ اینجوری تو چت نمیتونم منظورمو برسونم 

میگفتم نه میگفتم حالا واستا کار دارم ی نیم ساعت دیگه بزنگ 

نیم ساعت بعد زنگ میزد اصلا هیچ کدوممون تمایل نداشتیم درباره اون موضوع حرف بزنیم 

یا گاهی میگفتیم بذار حضوری صحبت کنیم و باز هم فراموش میکردیم 

چون تو اون تایم فرصت داریم پیش خودمون تجزیه تحلیل کنیم . یه وقتا میگم اره اون درست میگفت یا شوهرم میگع حق باتو بود .

متاهلی سخت نیست پراز چالشهما دخترا زمانی که مجردیم فک میکنیم اره زندگی مشترک مث ازدواج سیندرلا س از ...

مجردی که سخت نیست  

ما داریم یکی ۷۰ سالشه مجرده آرزومه مث اون باشم انقدر ک ارامش دازه انقدر ک خوشبخته انقدر ک موفقه

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍