باز با یه شوخی مجازی بین دخترا یه پسر پررو خودشو انداخت وسط من تو واقعیت از این کلمه و حرکت چندشم میشه ولی خب بالاخره باید این حقیقتو پذیرفت که واکنش طبیعی بدنه فقط نباید ابزار تفریح باشه و باهاش بخندی برای اونایی که محجوب به حیا سعی می کنن کنترلش کنن ولی از دستشون در میره موردی نداره راحت باشن از شل کردن ناخواسته شون
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳
😂 ارشام یه مردفوق پولداره که سیکس پک داره وخونه توبهترین جای شهرکه۱۶تااتاق خواب داره ماشینشم پورشه فوق العاده مردخوبیه ودرکش بالاست وبی اندازه خوشتیپه ولی مغروره به دخترنگاه نمیکنه همشم سفرای کاری خارج میره
مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید