2777
2789
عنوان

خیلی دوست داشتم که هرچی میگفت میگفتم چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 18 پست
به خدا اگه یه همچین شوهری داشته باشم جوری شوهرداری میکنم‌ که خدا خوشش بیادخداوند خودش بهم افتخار کنه

حالا همچین مردی میبینی یه آپشن اضافی هم داره اونم دست بزنشه اون موقع خر بیار باغالی بار کن از آرزوت پشیمون میشی عزیزم😜

بفرما جلو ته صف مال خودمه
حالا همچین مردی میبینی یه آپشن اضافی هم داره اونم دست بزنشه اون موقع خر بیار باغالی بار کن از آرزوت ...

دست بزن رو میتونن داشته باشن اما اگر با سیاست و زنونگی تو دستت بگیریش

مثل موم میشع

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دست بزن رو میتونن داشته باشن اما اگر با سیاست و زنونگی تو دستت بگیریشمثل موم میشع

نه عزیزم همچین مردایی هرچقدرم آپشن داشته باشی نرم نمیشن اونم مثله موم...من دارم با یکیشون زندگی میکنم...باهوش...زرنگ...کاری...مستبد...لجباز...خشن...خشن...خشن...حرف حرفه خودشه...هیشکی جرات نداره بهش بگه بالا چشمت ابروئه...هرچی گفت باید بگیم‌چشم..دوس داشتناش زیادیه وقتی عصبی میشه همه چی یادش میره...بعضی وقتا دسته بزن داره وبعدش پشیمون میشه و سعی میکنه از دلم در بیاره ولی یه زن وقتی خورد شدو شکست طول میکشه تا دوباره دلش بند بخوره...همه از بیرونه زندگیم آرزویه اونا دارن ولی من میدونم چقدر سخته زندگی باهمچین آدمی

(هیچوقت آرزویه همچین شوهری نکن)ذاته هیچکس رو نمیشه عوض کرد