یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مهریم ۴۰۰ تا سکه بود. بهم همیشه میگفت مهریه ات خیلی زیاده اینم یه دینه گردن من بیا بریم کمش کن منم ب ...
اگه دین حالش بود همون صد تا رو باید نقدا میدان ، حالا هم بگو شرط بخشیدن دویستا این بوده صدتا نقد بده چون نداده من نمیبخشم ، اگر هبه نامه باشه قبوله اگر نباشه اصلا دادگاه قبول نمیکنه
سالی یه سکه به چه دردم میخوره دهنمو سرویس میکنه تا اخرش بیخیال شم. من بایه لاشخور طرفم
رییس قوه قضاییه طرح قسط بندی سکه براساس شغل طرف گذاشته ولی توافقی جدا بشی خیلی دردسرنداره ولی خوب مهریه رو نمیده بهت ولی تو راضی نباشی دینی بر گردنشه تا قیامت
امضا دادم محضری. نوشته دریافت کرده اون ۳۰۰ تارومنم داغ بودم امضا کردم بخاطر زندگیم نمیدونی این چه لا ...
چند مدت طول کشیده ۳۰۰تا سکه چطوری پرداخت کرده از کجا خرید چطوری پول داده برا دادگاه باید اثبات کنه بگو کلک زده قرار بوده پرداخت کنه تو محضر گفت میریم خونه بهت میدم نداد چون پرداخت نکرده اثباتش سخت نیست تعداد زیاده مبلغ زیادی میشده با پول دستی نمیتوانسته تهیه کنه راحت میشه اثبات کرد که صوری هست
امضا دادم محضری. نوشته دریافت کرده اون ۳۰۰ تارومنم داغ بودم امضا کردم بخاطر زندگیم نمیدونی این چه لا ...
البته صد تا هم خیلی هست کم نیست بخوای اذیتش کنی کار ندارم ، تو اگر خواستی اجرا بزاری ۴۰۰ بزار اگر اومد گفت پرداخت کردم بگو چطوری پرداخت کردی دادگاه خودش تحقیق میکنه مشخص میشه پرداخت نکرده ، اصلا شما مطرح نکن که این اتفاق افتاده تا اون بیاد بگه اگر گفت بگو کلا سرم گذاشته قرار شد پرداخت کنه نکرد من بخاطر زندگیم چیزی نگفتم
رییس قوه قضاییه طرح قسط بندی سکه براساس شغل طرف گذاشته ولی توافقی جدا بشی خیلی دردسرنداره ولی خوب مه ...
اخه از وقتی ازدواج کرده جواز مغازه ای که با پدرش شریکه رو بعد از اینکه وقتش گذشته دیگه تمدیدش نکرده و یجورایی جواز خودش باطل شده. بهش گفتم چرا تمدید نمیکنی گفت عههه زرنگی من تمدید کنم فردا روزی بخوای حرکتی بزنی من صاحب مغازه محسوب میشم دهن منو باهاش میخای سرویس کنی ازم مهریه بگیری