2777
2789

یا میخوام بالای صفحه گوشیم رو بکشم پایین هنگ داره بعد چند ثانیه میاد پایین همینطور صفحه کلید پایین صفحه دیر کار میکنن و هنگ میکنن چیکار کنم😕 یا گوشیمو روشن میکنم اول چند ثانیه یه صفحه سورمه ایی میاد به بعد باز میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حافظه داخلی گوشی پر شده ؟ اپلیکیشن زیاد تو گوشیت هست ؟ هر اپلیکیشنی رو که باز میکنی بعد از تموم شدن کارت باید گزینه توقف اجباری رو بزنی . رو علامت تعجب اپلیکیشن بزن توقف اجباری نوشته . بالایرگوشی برنامه های در حال اجرا رو نوشته . به گوشی کمتر فشار بیاد دیگه هنگ نمیکنه . 

چند وقته خریدی؟ ما یک موبایل ۶ ساله داریم که همینطوریه. انگار به قصد طراحی میشن که تو همین سن ها خرا ...

وقتی بروز رسانی کنی این اتفاق میوفته .‌به هیچ عنوان نباید بروز رسانی کنی . گوشی دیگه مثل قبلش نمیشه . 

حافظه داخلی گوشی پر شده ؟ اپلیکیشن زیاد تو گوشیت هست ؟ هر اپلیکیشنی رو که باز میکنی بعد از تموم شدن ...

اصلا مثلا میخوام صفحه رو بکشم پایین دیر پایین میاد صفحه های بازگشت باید چندبار ضربه بزنم بعد کار کنن 

وقتی بروز رسانی کنی این اتفاق میوفته .‌به هیچ عنوان نباید بروز رسانی کنی . گوشی دیگه مثل قبلش نمیشه ...

الان باید چیکار کنم؟ خاموش روشن کردن خوبع؟ میترسم بعد دیگه گوشیم روشن نشه😫

تو این صفحه توقف اجباری رو بزن . این کارو برای تمام برنامه هایی که استفاده نمیکنی و امروز استفاده کردی انجام بده همه شونو باید متوقف کنی که سرعت گوشی زیاد بشه . از این به بعد برنامه رو اینجوری کامل متوقف کن . 

بخاطره پر شدن حافظه میتونه باشه؟

بله . گوشیت از کارت حافظه یا میکرو اس دی پشتیبانی میکنه ؟  اگر پشتیبانی میکنه یه کارت حافظه بگیر . تو تنظیمات و گزینه مراقبت از باتری و دستگاه باید رم دستگاه رو زیاد کنی . اگر گوشی ۶ گیگ باشه تنظیماتوکارخانه ای رو ۴ میزارن خودت باید تغییرش بدی به ۶ گیگ . این کار هم انجام بده اگر رم بیشتر شد تغییرش بده .