2777
2789
عنوان

مادر شوهر و خواهر شوهرم بهم گفت ککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 18 پست

خب اگه رسم دارن به نظرم دعوت کن یه بار دیگه خودتو راحت کن یه دوتا ژله درست کن برنج خودت درست کن یه چیزی از بیرون بگیر یا خورشت درست کن برنجو از بیرون بگیر که خیلیم سختت نشه

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

عزیزم اگر تمایل به دعوتشون نداری، خب دعوتشون نکن.

والا ما هم تازه عروس ددمادای فامیل رو پیش اومده که مامانم پاگشا بکنه ولی برای دل خودش و از روی محبت اینکار رو انجام داده نه اینکه انتظار داشته باشه بجاش بره خونه ی طرف شام بخوره. این اصلا یه معامله نیستش بنظرم. هر جور رلحتی همونطور رفتار کن. من اگه بودم برای اون خانمایی که دعوتم کرده بودن برای پاگشا یه کادو میخریدم که قدردانی شده باشه ازشون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نمیدونم فامیل شما چ جوریه و...

ولی ما ب هیچ عنوان شخصی ک مارو دعوت کرده تو دوران عقد رو بعد عروسی دعوت نمی‌کنیم خونه 

می‌ذاریم بعد ک اونم بچه هاشو عروس داماد کرد دعوت میکنیم بچه هاشونو اونم تازه ما نمی‌کنیم مامان بابامون دعوت میکنن 

اما مثلا دوستای همسرم ک رفتیم خونشون ب عنوان دورهمی و فامیل های همسن و سال خودمون رو دعوت کردیم 

من نمیدونم مدلتون چطوریه 

اما منو هرکی برای پاگشا دعوت کرد و میدونستم در آینده نمیخوام باهاش رفت و آمد کنم ، دعوتشو قبول نکردم و نرفتم

اونم تو هیچی دعوت نکردیم 

راحت

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan