2777
2789

مادرشوهرم شهرستان پدر هسرم فوت شده تازگی

این مادرشوهرمم اومده خونه دخترش تهران بچه هاش شهرستان نیستن همشون تهرانن... حالا میگه تنها میمونم شهرستان و تهران نمیام ولی برا چند ماه اومده اینجا....

ازونجایی که دوس داشت همسر من شهرستان بمونه و اصلا نمیخواست با من ازدواج کنه از وقتی پدر همسرم فوت شد کلا تو مراسم تا چهلم با من لج بود پیش بقیه حتی و حس میکنم بخاطر اینه که حس میکنه اگه با من ازدواج نمیکرد پسرش الان شهرستان میموند و تنها نبود کلا مذهبیه و من مانتوییم بد حجابم نیستما ولی کلا از اول روی خوش بهم نشون نداده مثلا نامزد بودیم نمیذاشت با پسرش بخوابیم تو یه اتاق جای پسرشو پیش خودش مینداخت به من میگفت تو هم هر جا دوس داری بخواب اوووه خیلی چیزای دیگه....

تو ختم حتی بخاطر مانتویی بودنم با هر بهونه ای نمیذاشت برم سر خاک ۴ بار نذاشت منم نمیتونستم جلوی بقیه بحث کنم ... یا وقتی با فامیلاش بودم تیکه مینداخت یا وقتی کار میکردم میگفت تو بیا اینور ... برو اونور ... و فامیلاشم تعجب میکردن از رفتارش چون عذادار بود من چیزی نگفتم ولی دلم خیلی شکست همش خوردم میکرد پیش بقیه ...

الان باید منم دعوت کنم خونمون بمونه ولی از بس ناراحتم نمیخوام ببینمش چیکار کنم وقتی اومد خودمو کنترل کنم و آروم باشم ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دعوت نکن و آدم حساب نکن

چرا برای کسی که بهت احترام نزاشته باید زحمت بکشی؟

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

به شخصه با همچین ادمی در هیچ شرایطی خوب نخواهم شذ

چون توی همه چیز و همه جا ، شخصیتم اولویتِ برام 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

بهشون اونقدر محبت کن تا ذهنیتش نسبت به شما عوض بشه بدون درنظر گرفتن گذشته .....مطمئنم جواب میده ....از صمیم قلب یه عروس خانم و با اصالت باش ....هر چیزی هم گفت بگید خوب به نظر شما چی درسته همونو انجام بدم ....یک هفته اینطور باش خواهشا .....اگر دیدی واقعا جواب نداد که روابط کم کن

دعوت نکن بیخیالی بگیر.. بحثشم شد با شوهرت بپیچونش حتما

این بیاد دیگ نمیره یا هروز دعواس یا میخاد پسرشو ببره روستا 

درهرحال همجا سکوت نکن ازهمین حالام ب شوهرت بگو دوروز دیگ دعوا و بحث پیش نیاد واسه اومدنش خونتون و رفتن و سرزدن بهش و اینا

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
تا الانم خانمی کردی دستت درد نکنه بزار ب اقتضای سنش

اقتضای سنش نیس چون جاریم چادریه خیلی تحویلش میگیره منو کلا خورد میکنه شوهرمم هر چی میگه نکن بازم انجام میده تو نامزدی حتی به به شوهرم گفت طلاقش بده توروی خودم ... حتی بعد یه بچه شب اونجا بمونیم گاهی درو باز میکنه ببینه چیکار میکنیم...کلا ازم خوشش نمیاد فقط میخوام کنترل کنم خودمو نمیدونم چطوری

هر چی باشن مادرن و احترامشونو واجبسعی کنید با همسرتون درمیون بذارید کمکتون کنه

از مادرها و بزرگترها قدیسه نسازید لطفا 

خداروشکر دیگه مردم اگاه شدن و از همه چیز باخبر 

چون یکنفر سی چهل سال از ما بدنیا اومده دلیل برا احترام نیست 

بزرگتری که احترام نگذاره بزرگتر نیست بلکه یک پیرِ بیشعور و  پست فطرتِ حالا میخواد در هرجایگاه و نسبتی باشه .

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
بهشون اونقدر محبت کن تا ذهنیتش نسبت به شما عوض بشه بدون درنظر گرفتن گذشته .....مطمئنم جواب میده .... ...

۷ ساله اینجوریم از گل کمتر نگفتم عزیزم ولی این حس کرده من حالیم نیس بی عقلم که بهم برنمیخوره

اقتضای سنش نیس چون جاریم چادریه خیلی تحویلش میگیره منو کلا خورد میکنه شوهرمم هر چی میگه نکن بازم انج ...

بره از همون جاری چادری مقدسش درخواست کمک کنه