2777
2789

خیلی مسکل پیش میاد؟

یکی عس خیلی دوستم داره اما خانواده ب شرت مذهبی داره و برعکس من ک مذهبی نیستم

اون پسرم در حد نماز روزه و بهم میگ نیاز تیس طبق خانواده من رفتار کنی یا نگران باشی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه اومی ک دوستم داره خیلی پشت من هست

شوهر منم خیلی پشت منه

ولی در ارتباط با خانواده شوهرم اذیت میشم چون هیچ سنخیتی باهاشون ندارم 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

تفاوت اعتقادی خودتون دو تا مشکلات بیشتری ممکنه ایجاد کنه

الآن تصورتون اینکه فقط تفاوت نماز و روزه هست ولی کلا سبک زندگی کسی که اعتقادات مذهبی داره و کسی که اعتقادات مذهبی نداره متفاوته.

هردوتون خوبین ها ولی کنار هم تفاوت هاتون اذیتتون خواهد کرد

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

شوهر من خاحوادش مذهبی در حدی که تو خونه چادر داشتن پیش هم . من تو خانواده خودم بیحجابم کامل .روز اولم مامانم به مامانش گفت دخترمن اینه نه چادر سرکرده نه بلده ن میکنه ! میرم اونجا یه شال چسکی میندازم .ولی تمام عکسام سرلخته تو پیجم .همشونم میبینن پستامو کاری م ندارن. شوهرمم مشکلی نداره کلی دعوا کرد سر اینا باهاشون تا راضی شدن . شوهرمم مومن بود اولا اختلاف داشتیم ولی اونم شبیه خودم شده

شوهر من خاحوادش مذهبی در حدی که تو خونه چادر داشتن پیش هم . من تو خانواده خودم بیحجابم کامل .روز اول ...

ن ایشون اصلاااا تعصبی نیست بهم گف هر جور دوست داری و گف عقاید منم ب خودم مربوط از توعم همینطور 

ن ایشون اصلاااا تعصبی نیست بهم گف هر جور دوست داری و گف عقاید منم ب خودم مربوط از توعم همینطور

بنظر منکه اوکیه.ولی حد تعیین کن . مثلا شاید شما داپن کوتاه از نظرت عادیه ولی همسرت فقط با سرِ باز مشکل نداره .. اینارو دقیق بدون ک اختلاف نخوری . 

آره اذیت میشی تجربه کردم که میگم البته مذهبی نبودن سنتی بودن اما بازم اختلافات به چشم می خورد.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

بنظر منکه اوکیه.ولی حد تعیین کن . مثلا شاید شما داپن کوتاه از نظرت عادیه ولی همسرت فقط با سرِ باز مش ...

اون خیلی با درک و شعوره ولی خب ب هر حال یکمم غیرتی مثلا ت کافه شال من افتاد با دستش درست کرد 

وای🥲

مگه خیلیییی حد و حدود بشناسن دخالت نکنن.

بذار یه موردش رو بگم ببینی چه جوره خانواده ی همسر سابق من معمولی و تا حدودی پایبند عقاید خاص خودشون بودن اما ما نه اصلاً این جور نبودیم هر چی فکر می کردیم درسته و به کسی ضرر نمی رسونه همونو انجام می دادیم.

حالا نگاه مشکلات ما رو با اونا.

من گاهی اوقات مراسمایی مثل یلدا خانواده ی خودم و همسرم رو دعوت می کردم بعد مادرشوهر سابقم از این که مادر من بدون روسری با بلوز جلوی پدرشوهر سابق و برادرشوهر سابقم میومد ناراحت میشد!!!!

درک اینو نداشت که درک کنه هر کی پوشش خودشو داره و یه سری دخالتای دیگه نمی دونم چرا سعی می کرد بگه خودشون درستن و ما غلط 

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................