2777
2789
عنوان

دسر جدید یلدایی یاد گرفتم

135 بازدید | 15 پست

دوبسته ژله هم طعم یا مختلف با 1لیتر بستنی وانیلی و دوقاشق ژلاتین بن ماری شده نیاز داریم

ژله اول رو با ابجوش هم میزنیم میریزیم توی ظرفامون بصورت یک لایه.. ظرف رو 5دقیقه توی فریزر میزاریم ترجیحا ظرفتون شیشه ای باشه مث جام و بستنی خوری 

بعد لایه وسط رو.. بستنیتون رو اب کنید با ژلاتین مخلوط و بریزید.. اینم باز 5مین توی فریزر میزاریم و لایه اخر ژله بعدیمون رو میریزیم و میزاریم 1ساعت توی یخچال باشه در اخر واسه، سرو روش میشه انار ریخت و خامه قنادی و میوه های دیگ نوش جان

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

❤️❤️❤️❤️بخاطر ژله یلداییه وگرنه ژله معمولیه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

❤️❤️❤️❤️بخاطر ژله یلداییه وگرنه ژله معمولیه

نه عزیزم وسطش بستنی داره وگرن ما ژله معمولی رو اینجوری درست نمیکنیم ک 

یک لیتر بستنی؟مطمعنی درست نوشتی

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
بلندگو بگیرم دستم بگم از امسال شب یلدا داریم🤣

نه خب قبلش صحبت کنین باهم و برنامه بچنین حیفه واقعا دنیا دوروزه از هرلحظش واسه شادی و دورهم بودن باید استفاده کرد 

نه خب قبلش صحبت کنین باهم و برنامه بچنین حیفه واقعا دنیا دوروزه از هرلحظش واسه شادی و دورهم بودن بای ...

هی خواهر جان من ۲۸سالمه تو همه این سال ها دو سال نامزدیم یلدا جشن داشتیم بقیه سال ها همه انقد دپرس و بی ذوق و افسرده بودن من فقط حسرت بقیه رو میخوردم 

امسالم کلی ذوق داشتم ولی رید ن بهش 

هی خواهر جان من ۲۸سالمه تو همه این سال ها دو سال نامزدیم یلدا جشن داشتیم بقیه سال ها همه انقد دپرس و ...

الهی عزیزم ان شاالله خونه خودت میگیری واسه خودتون 

دونفره برید بیرون بیخیالش