2777
2789

به خاطر تنهاییم 

نبود خواهرم ...خواهرم فوت شده

نرسیدن به هدفهام 

مجرد بودنم و.... 

نکنه مجرد بمونم و مایه شرمندگی خانوادم بشم خیلی دارم سرکوب از اطرافیانم میبینم 😬 

خیلی گریه کردم 

نمیدونم خدا میشنوه صدام رو یانه

خانواده ام میخوان خوشبختی من رو ببینن حتی خوشبختی نبود خواهرم رو توزندگی من ببینن 

احساس شرمندگی میکنم پیش پدرومادرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهی دور سرت بگردم ازدواج نکردن مگه شرمندگی داره اخه

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱         درخواست دوستی قبول نمیکنم😊💁🏻‍♀️            

الهی دور سرت بگردم ازدواج نکردن مگه شرمندگی داره اخه

نه نداشت اما الان چرا 

مدام اطرافیان از مامانم میپرسن 

خب بنده خدا اذیت میشه خیلی چیزا رو نمیشه گفت اینجا

خدا رحمتشون کنه و به شما صبر بده مجرد بودن که شرمندگی نداره ...ان شاءالله در فرصت مناسب خودش با فردی ...

ممنون 

شرمندگی فقط ازدواج نه 

من کلی گفتم اینکه تو زندگیم به خیلی چیزا نرسیدم 

نه نداشت اما الان چرا مدام اطرافیان از مامانم میپرسن خب بنده خدا اذیت میشه خیلی چیزا رو نمیشه گفت ای ...

دهن مردم همیشه بازه اونو ولش کن 

هنوز جونی سنی نداری پاشو دنبال هدفات برو بخاطر خودت نه خانوادت تو بدنیا نیومدی تا آرزوهای اونارو برآورده کنی

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱         درخواست دوستی قبول نمیکنم😊💁🏻‍♀️            

دوستان ازدواج نکردن شرمندگی داره 

میدونی چرا 

اول اینکه میبینم 

مدام پشت تلفن توی مهمونیا هی میپرسن 

خب مامانم چقدر باید حرف پیدا کنه یه چیز بگه 

خب دارم میبینم اذیت میشه 

باید همه یاد بگیریم نپرسیم زندکی هرکس به خودش مربوطه 

من خودم دارم برای هدفهام میجنگم بعد این وسط هی اذیت میشم دخالت میکنن  

گریه نکن گلنماز بخون، اونم اول وقتدعای معراج بخون نذر حضرت ام البنین نماز جمعه شرکت کن راهیان نور بر ...

همه اینا قبول 

اهل نماز هستم 

ولی مگه همه با دعا شوهر کردن 

دختر عمه ام با همه دوست بود اهل همه کاری بود ازدواج کرد یه شوهر خیلی خوب خداروشکر 

درسته من خودم همش به خدا توکل میکنم با خدا حرف میزنم هرچیزی از خدا میخوام نه فقط ازدواج رو 

نترس تنها نیستی همه ما جوونا الان این احساسات رو داریم از جمله خودم با ۱۹ سال سن همش خودمو سرزنش میکنم که دورو وریام یا شاغلن یا دانشجو یا متاهل منم پیش پدر مادرم احساس شرمندگی میکنم فقط تو نیستی ولی راهی هست آیا جز تلاش کردن برای بهتر شدن؟ 

با افکار منفی درگیر نباش ذهنتو به سمت و سوی تلاش کردن سوق بده از یه جایی شروع کن از یه هدف کوچیک شروع کن تنها نیستی خیلیا هستن مث من و تو