2777
2789
عنوان

راهکار بدین

80 بازدید | 14 پست

میخام کاری کنم دوست پسرم با دختری که وقتی با من بود رفت خاستگاریش ازدواج کنه

اون دختره از من سرتر بود ولی خاستگار سنتی بود نمیدونم چیکار کنم 

دلم میخاد اونا باهام ازدواج کنن عروسی توپ بگیرن برن خارج کشور 

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

وای اَه حالمونو بهم زدی این سومین تاپیکه

چرا حالت بهم بخورهه

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو دوس پسرتو ولش کن بره اصلا 🤦‍♀️

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
عزیزم احتمالأ شما وسواس فکری داری

وسواس فکری چیه 

تو دوس پسرتو ولش کن بره اصلا 🤦‍♀️

خب اگ رفت و عاشق یکی عین من شد دوباره بدبخت تر شد تو زندگیش چی

اینکه یه تاپیک چنددفعه میزنی اینکه فکرت انقد منفی اینکه انقد خودتو تخریب می‌کنی اینکه نمیدونی دقیقا ...

خوب میدونم فقط مبخام خوشبخت بشه با اون دختر که از من سرتره همین

پس رهاش کن

اگ رهاش کنم نمیره دنبال دختر می گرده یکی عین من پیدا کنه مشکل اینجاست

دیگه اون موقع بخت مربوط نمیشه که بهش فکرکنی

میدونم اون میره دنبال همچین دخترایی دلم نمیخاد اخه

پس چرا خواستی هی نره برگرده دیدی هنوز نمیدونی چی میخوای بهتره استراحت کنی عزیزم

منظورمه اون هیچ وقت نمیره دنبال دختر خوب 

میره دنبال یکی عین من باشه نمیدونم دلیلش چیه