2777
2789
عنوان

چادر برا خواستگاری خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3992 بازدید | 316 پست
من که چادری نیستم اما خوشم اومد از چادر استارتر مگه تفکیک باید کرد دو گروه رو؟

خواهرشوهر من چادری نیست ولی اینقد از چادر من تعریف میکنه ادم حظ میکنه😄

من دیگه کلید میکنم رو همون چادر یک مدت زیاد میپوشم😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه غیر چادری ها آدم نیستن

نه اخه وقتی نه به سلیقشونه نه در موردش می دونن

چرا میان نظر میدن 

و بعضی توهین میکنن

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
من که چادری نیستم اما خوشم اومد از چادر استارتر مگه تفکیک باید کرد دو گروه رو؟

شما دستت درد نکنه

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
خواهرشوهر من چادری نیست ولی اینقد از چادر من تعریف میکنه ادم حظ میکنه😄من دیگه کلید میکنم رو همون چا ...

اون روز یه خانم محجبه دبدم انقدر خوشتیپ و شیک بود زول زذم بهش بخ دوستم گفتم ببین چقدر خوشتیپه

حالا من اصلا نه مذهبی هستم نه محجبه

اما هر نوع پوشش برام قابل احترامه

نمیدونم چرا امثالِ شما همیشه چرا سراغ استثناء ها میرید؟!چندتا مذهبی الان دور و ورت داری واقعا اهل خی ...

والا زیاد دیدم شد سیاه نمای ظاهر 

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
نه اخه وقتی نه به سلیقشونه نه در موردش می دوننچرا میان نظر میدن و بعضی توهین میکنن

در مورد رنگش پرسید ولا کسی توهین نکرد یسری ها پریدن به غیر چادری ها البته عادی شد تو سط شهر هم مشاهد میشن

اون روز یه خانم محجبه دبدم انقدر خوشتیپ و شیک بود زول زذم بهش بخ دوستم گفتم ببین چقدر خوشتیپهحالا من ...

منم تاپیکای استایل میرم چون خوش پوشی دوست دارم😍

حالا خیلیا بهم میگن چه فرقی داره زیر چادرت چی پوشیدی

ولی من معتقدم اراستگی باید کامل باشه مگه واس دید مردمه فقط

خودم ازینکه شلوار و روسریم سته باز کتم با چادرم مثلا سته لذت میبرم و به نظرم خیلی واس ادمای دبگه هم جذابتره و شاید علاقشون به حجاب بیشتر شه

در مورد رنگش پرسید ولا کسی توهین نکرد یسری ها پریدن به غیر چادری ها البته عادی شد تو سط شهر هم مشاهد ...

کاش انصاف رو خدا به همه میداد

والا زیاد دیدم شد سیاه نمای ظاهر

اتفاقااااا الان و درحال حاضر جامعه ایتقدر دریده شده که حجاب نداشتن خیلی راحت‌تر و به صرفه‌تر از حجاب داشتن هست

الان هرکسی هرکاری بخواد میکنه 

نیازی به پوشش و استتار و این داستانا هم نداره 

چون به لطف شعار سرت تو کار خودت باشه،حتی بزرگترا هم کوچکترین واکنشی به خیلی رفتارها ندارن،شایدم حوصله بحث و جنجال و داستانای بعدش رو ندارن

شایدم شما تو کشوری به نام ایران زندگی نمیکنی که بعضی مناطقش از لس‌آنجلس آمریکا هم بدتره

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

منم تاپیکای استایل میرم چون خوش پوشی دوست دارم😍حالا خیلیا بهم میگن چه فرقی داره زیر چادرت چی پوشیدی ...

اتفاقا چقدر میشه خوشکل شال استایل کرد با چادر جدیدا دیدمممم شیک و اراسته هم هستن😍 

اتفاقااااا الان و درحال حاضر جامعه ایتقدر دریده شده که حجاب نداشتن خیلی راحت‌تر و به صرفه‌تر از حجاب ...

خوب به خودشون ربط داره کاش اینو یاد بگیریم پوشش اختیاری