خدا برا دشمن ادم نیارهمنم تو بحث جدی میخواستم ب اسی بگم تاپیکو قفل کنه گفتم اسببببب اسبببببیی تاپیکو قفل کن ابروم رفت اسی جدی گرفته بود منم بعد دو ساعت فهمیدم چ دسته گلی ب اب زدم😔🤣🤣🤣🤣🤣
میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟! ❤️ کاربر مرد ریپ نزن رو من ، من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 عضو اکیپ سوگولی های سایت❤️🫂 این روزا حالم خیلی خوب نیست => الان حالم خیلی خیلی بهتر شده 🌱 ولی هنوز هم محتاج دعاهای شمام❤️ الان که دارم این امضا رو مینویسم بشدت دلم میخواد فیلم ببینم ولی درس دارم 🥺🥺 قول میدم روز بعد کنکور تیرم بعد خواب های فراوان فقططط فیلم ببینم و برم تفریح .. 😔🥺
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اسی، میشه تو سیک تیر این ادمو بزنی ک دیگ با تو اینجوری حرف نزنه، ولش کن مرک یبار شیون یه بار چی کم داری ک این اوزگل اینجوری باهات برخورد کنه راست میگه چس ناله نکن یه بار برای همیشه برین بهش و با خیال راحت برو اینم یادت باشه دلتنگی جزوی از فراموش کردنه ترس از دست دادنشو نداشته باش این ادم قدر نشناسه و پیرت میکنه افسردت میکنه با رفتاراش ولش کن سال دیگ این موقع حالت خیلی عالیه بهت قول میدم
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷
بقول علی یاسینی شاید لیاقتش بیشتر بود شاید اونی که میخواست نیستم اون 🙂💔
نه عزیزم یکم اعتماد به نفس داشته باش این حرفا چیه تو واقعا از نظر ظاهری و باطنی خیلی سر تری از همسرت .. تو تاپیک قبلت هم بودم بنظرم سعی کن یکم محل نذاری بهش پبامک و اینام نده بهش اگه بعد یمدت اومد معذرت خواهی شرط و شروط برای ادامه مشخص کن در حضوری بقیه اگه نیومد هم بعد یمدتی خب جداشو واقعا کسی ک تو رو تو عقد بزنه و این پیامارو بده واقعا بعد ازدواج چیکار میخواد بکنه خیلی اذیت میشی عزیزدلم این مرد ارزش زندگی نداره🥺🥺🥺🥺
میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟! ❤️ کاربر مرد ریپ نزن رو من ، من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 عضو اکیپ سوگولی های سایت❤️🫂 این روزا حالم خیلی خوب نیست => الان حالم خیلی خیلی بهتر شده 🌱 ولی هنوز هم محتاج دعاهای شمام❤️ الان که دارم این امضا رو مینویسم بشدت دلم میخواد فیلم ببینم ولی درس دارم 🥺🥺 قول میدم روز بعد کنکور تیرم بعد خواب های فراوان فقططط فیلم ببینم و برم تفریح .. 😔🥺
طلاق بگیر و زندگیتو تغییر بده ... من تو خیلی از تاپیکات بودم و در جریان هستم ولی اکثرا خاموش بودم. به خودکشی فکر نکن دختر .... زندگیتو بساز ، قوی باش ... خداروشکر کن که مادرت عین شیر پشتت هست .... خوشحال باش که تو عقد ، قبل اینکه بری تو خونه خودت شناختیش ، قبل اینکه بچه دار بشی . حتی حتی حتی اگر اومد به پات هم افتاد برنگرد به این زندگی . ببخشش ولی باهاش زندگی نکن ، مطمئن باش اگر ادامه بدی داغونت میکنه.
خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
طلاق بگیر و زندگیتو تغییر بده ... من تو خیلی از تاپیکات بودم و در جریان هستم ولی اکثرا خاموش بودم. ب ...
دقیقاااا