2777
2789
عنوان

همه بیاین عکس منو شوهر عوضیم و ببینید نظرتونو راجبش بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 35551 بازدید | 442 پست
معذرت میخوام خواسم بنویسم اسی

خدا برا دشمن ادم نیارهمنم تو بحث جدی میخواستم ب اسی بگم تاپیکو قفل کنه گفتم اسببببب اسبببببیی تاپیکو قفل کن ابروم رفت اسی جدی گرفته بود منم بعد دو ساعت فهمیدم چ دسته گلی ب اب زدم😔🤣🤣🤣🤣🤣

میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟! ❤️  کاربر مرد ریپ نزن رو من  ، من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 عضو اکیپ سوگولی های سایت❤️🫂 این روزا حالم خیلی خوب نیست => الان حالم خیلی خیلی بهتر شده 🌱 ولی هنوز هم محتاج دعاهای شمام❤️ الان که دارم این امضا رو مینویسم بشدت دلم میخواد فیلم ببینم ولی درس دارم 🥺🥺 قول میدم روز بعد کنکور تیرم بعد خواب های فراوان فقططط فیلم ببینم و برم تفریح .. 😔🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر این آدم خیلی خطرناکه ، تا جوان هستی ، پدر و مادرت بالا سرت هستن ...خودتو نجات بده .

خطرناک واسه یه لحظشه 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

اسی، میشه تو سیک تیر این ادمو بزنی ک دیگ با تو اینجوری حرف نزنه، ولش کن مرک یبار شیون یه بار چی کم داری ک این اوزگل اینجوری باهات برخورد کنه راست میگه چس ناله نکن یه بار برای همیشه برین بهش و با خیال راحت برو اینم یادت باشه دلتنگی جزوی از فراموش کردنه ترس از دست دادنشو نداشته باش این ادم قدر نشناسه و پیرت میکنه افسردت میکنه با رفتاراش ولش کن سال دیگ این موقع حالت خیلی عالیه بهت قول میدم

خدا برا دشمن ادم نیارهمنم تو بحث جدی میخواستم ب اسی بگم تاپیکو قفل کنه گفتم اسببببب اسبببببیی تاپیکو ...

😂😂😂😂😂😂😂 واااای

بذار 🦥

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

بقول علی یاسینی شاید لیاقتش بیشتر بود شاید اونی که میخواست نیستم اون 🙂💔

نه عزیزم یکم اعتماد به نفس داشته باش این حرفا چیه تو واقعا از نظر ظاهری و باطنی خیلی سر تری از همسرت  .. تو تاپیک قبلت هم بودم بنظرم سعی کن یکم محل نذاری بهش پبامک و اینام نده بهش اگه بعد یمدت اومد معذرت خواهی شرط و شروط برای ادامه مشخص کن در حضوری بقیه اگه نیومد هم بعد یمدتی خب جداشو واقعا کسی ک تو رو تو عقد بزنه و این پیامارو بده واقعا بعد ازدواج چیکار میخواد بکنه خیلی اذیت میشی عزیزدلم این مرد ارزش زندگی نداره🥺🥺🥺🥺 

میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟! ❤️  کاربر مرد ریپ نزن رو من  ، من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 عضو اکیپ سوگولی های سایت❤️🫂 این روزا حالم خیلی خوب نیست => الان حالم خیلی خیلی بهتر شده 🌱 ولی هنوز هم محتاج دعاهای شمام❤️ الان که دارم این امضا رو مینویسم بشدت دلم میخواد فیلم ببینم ولی درس دارم 🥺🥺 قول میدم روز بعد کنکور تیرم بعد خواب های فراوان فقططط فیلم ببینم و برم تفریح .. 😔🥺

اسی، میشه تو سیک تیر این ادمو بزنی ک دیگ با تو اینجوری حرف نزنه، ولش کن مرک یبار شیون یه بار چی کم د ...

:))))) 

خیلی سعی کردم نتونستم ولی الان .. 

الان دیگه چاره ای ندارم جز این 😀

خطرناک واسه یه لحظشه

طلاق بگیر و زندگیتو تغییر بده ... من تو خیلی از تاپیکات بودم و در جریان هستم ولی اکثرا خاموش بودم. به خودکشی فکر نکن دختر .... زندگیتو بساز ، قوی باش ... خداروشکر کن که مادرت عین شیر پشتت هست .... خوشحال باش که تو عقد  ، قبل اینکه بری تو خونه خودت شناختیش ، قبل اینکه بچه دار بشی . حتی حتی حتی اگر اومد به پات هم افتاد برنگرد به این زندگی . ببخشش ولی باهاش زندگی نکن ، مطمئن باش اگر ادامه بدی  داغونت میکنه.

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
طلاق بگیر و زندگیتو تغییر بده ... من تو خیلی از تاپیکات بودم و در جریان هستم ولی اکثرا خاموش بودم. ب ...

دقیقاااا

نه عزیزم یکم اعتماد به نفس داشته باش این حرفا چیه تو واقعا از نظر ظاهری و باطنی خیلی سر تری از همسرت ...

صد بار بابت مشکلاتمون صحبت جدی کردیم و اتمام حجت ! 

ولی چه فایده ؟ من فقط عمل میکردم به قولامون اون از دو روز بعد کلا همه چی یادش میرفت و به حالت اول برمیگشت