2777
2789
عنوان

همه بیاین عکس منو شوهر عوضیم و ببینید نظرتونو راجبش بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 36908 بازدید | 458 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراااا من ی مدت رژیم گرفتم خیلی خوبه رژیم کالری شمار ورزششاگه دختری بیا پیوی تلم بحرفیم هیکلمم ببین

باشه عزیزم الان درخواست میدم

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
دیدم اسی🥲 بخداا حیفتهلامصب حیفتههه اون بی ریخت

کثافت از سر و روش میباره بی شرفه بی همه چیزه اشغال 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
استارتر کاش دم دستم بودی اول تورو میزدم بعد شوهر الدنگتو

حقققققققق داریییی🙌🏻

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
برم تاپیکای قبلیتو بخونم بعد نظرمو در مورد شوهرت میگم خخ

خودت خیلی خوشگلی شوهرت زشت و سیاهه نمیخواستم در موردش نظر بدم ولی تاپیکای قبلیتو خوندم الان میگم هم زشته هم بی اخلاقه هم روانیه هم بهت احترام نمیزاره ، تو یکی از تاپیکات ندشته بودی تهدیدت کرده گفته موهاتو باید بتراشی وگرنه ...، به نظرم حرف مادرتو گوش کن هر چی مادرت میگه بگو چشم از این یارو جدا شو 

بین عزیزم با تاپیک زدن و فحش دادن بقیه کاری درست نمیشه.

دلت به حال خودت سوخت که هیچ بردی زندگی رو،،نسوخت عمر خودته که بر باد میره خوددانی.

ما یه فامیلی داریم دقیقاً همین جوره ۲۱ سالش که بود از یه پسر هم سن خودش خوشش اومد هر چی پدرش گفت اینو ول کن گوش نکرد یه دل نه صد دل عاشقش شد و الان تو ۳۷ سالگی با یه دختر ۱۲ ساله نابود شده از دست این مرد هر روز میره دادگاه اما چون وابسته اس نمی تونه جدا بشه راستش من اولش دلم به حالش سوخت بعد با خودم گفتم این وقتی انقدرررر همه میگن بهش و همچنان مثل مجنون شده چرا بقیه باید به فکرش باشن مگه معجزه بشه این علاقه از سرش بپره حالا نگاهش کنی چیتان پیتان کرده اما در باطن به شدت وابسته جوریه که از ظاهر انگار صد نفر رو با زبون حریفه اما نیستتتت!!!!

بارها اومده دردودل پیشم کرده بهش گفتم می تونم راحت کمکش کنم جدا بشه،،تا راحت طلاق بگیره شرایط شوهرش جوریه که راحت میشه طلاق بگیره اما باز می بینم دست دست می کنه با وجود این که جونش در خطره!!!!

حالا شما هم مثل اون وابسته ی یه آدم سمی شدی،،همچین چیزی تهش باتلاقه هر چی بیش تر لفتش بدی سخت تر درمیای از توش.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

کثافت از سر و روش میباره بی شرفه بی همه چیزه اشغال

اسی ملت دارن حرصتو میخورن فردا نری خودتو کوچیک کنی گردن کچ کنی التماس کنی اشتی کنیا ... بزن در 🍑 ش بره گمشه یارو روانیه! از کجا پیداش کردی اینو ؟ دوست بودین ؟ مامان بابات چی میگن راجبش