2777
2789
عنوان

همه بیاین عکس منو شوهر عوضیم و ببینید نظرتونو راجبش بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 37109 بازدید | 459 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوبت ب من رسید نمیزاری😭

فکر کنم تو تاپیکی که امشب گذاشتم و ترکید نبودی نمیدونی چیکار کردن 💔

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
چی شده مگه ن دیر اومدم سایت

کل داستانم و با این آقا تعریف کردم از همون اول آشنایی تا الان 

تا صفحه ۹۰ همه چی خوب بود و داشتیم صحبت میکردیم با کاربرا و همش درخواست عکس میکردن ( خیلی تعدادشون زیاد بود و هرچی میگذشت بیشتر می‌شد ) منم به حرکت کلامشون میزاشتم و بعد از دیدنشون پاک میکردم 

آقا من دو دقیقه گوشیمو گذاشتم کنار رفتم یه لیوان چایی بخورم که برگشتم دیدم یکی از عکسایی که گذاشتم اسکرین گرفته گذاشته ( عکسم فکر نکنی کراپ کرده بودا از کل صفحه گذاشته بود ) بعد همه اومده بودن گفته بودن اره تو فیکییی مارو مسخره کردی مارو سر کار گذاشتی حواست نبود با اکانت دومت عکس گذاشتی لو رفتی و بد بیراه گفتن بهم کلی .. 

جالبه کسی که عکسمو گذاشته بود یکم پایین تر گفته بود منو میشناسه من مواد مصرف می‌کنم و خورده فروشی انجام میدم 😐😐😐😐😐😐 بعد ملت میگفتن این خود تویی 😭

خلاصه انقد بین کاربرا بحث بالا گرفت که تایپک ترکید 

منم گفتم دگ غلط بکنم اینجا عکس بزارم

کل داستانم و با این آقا تعریف کردم از همون اول آشنایی تا الان تا صفحه ۹۰ همه چی خوب بود و داشتیم صحب ...

ااای وای چرا مردم دنبال داستان درست کردن هستن شما حالت خوش نبود درد دل کردی اونام عکس خواستن بعد یکی اومد سواستفاده کرد عجب آدمایی پیدا میشن همش میخان خراب کنن‌ یکیو

متاسفم عزیزم ناراحت نباش

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
ااای وای چرا مردم دنبال داستان درست کردن هستن شما حالت خوش نبود درد دل کردی اونام عکس خواستن بعد یکی ...

هوووووف چی بگم والا خدا جواب اون خانومو بده 

من فکر کردم میشناسمش شک کردم که یه شخصی باشه اما الان که تاپیکاشو خوندم دیدم کلیییییی سنش از من بالاتره و هیچ جوره تاحالا باهاش برخوردی نداشتم 

واقعا نمی‌دونم چرا اومد با ابروم بازی کرد