2777
2789
عنوان

دوست پسرم با من ازدواج کنه بدبخت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 95 پست
من الان یکم شرایطم مثل تو هست باید درس بخونم ازمون دارم 😂 فکرم به سمت همه چی میره که درس نخونم خدار ...

بخیال بابا من تهش هیچی نمیشم واقعیتش خودم از درس خوندن خوشم نمیاد

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهم چیه ؟ مهم اینکه حالش کنار اون دختره خوب باشه همین

بخدا که خیلی ساده اییییییییی.اگه ازدواج کرد گفت بیا با من باش بعضی وقتا تا خوش باشم چی‌.؟شاید اون پول داره و خیلی چیا که تو داری نداشته باشه

منم مثل تو بودم ولی الان دندون میخونم هنوزم از درس خوشم نمیاد ولی باید موفق بشم زندگی تا زجر نکشی ب ...

نمبدونم حال حوصله ندارم

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

بخدا که خیلی ساده اییییییییی.اگه ازدواج کرد گفت بیا با من باش بعضی وقتا تا خوش باشم چی‌.؟شاید اون پو ...

اره خرج اضافه نداره 

بی عرضگی نداره 

دوست ندارم واقعیتش خیانت کنه به طرف دلم میخاد اون دختره عاشقانه بخاد 

همبن توجه که به من میکنه با اون بکنه براش گل بخره در ماشین براش باز کنه 

دست بکنه تو موهاش بغلش کنه 

وقتت بذار رو خودت مطمئن باش خدا هم کمکت میکنه

نمیدونم

عززیزماصلاحش کن و سعی کن فامیلتو نزاری چون شاید اشنا تتو سایت باشه نشناسه بهتره.نه برای الان کلا فا ...

اوکی باشها چجوری اثلاح کنم

وای چقدر عزیز و مهربونی تو.

نمیدونم چی بگم ولی کاش اونم سر عقل بیاد

چرا شروع نمیکنی به تغییر ؟‌چیزی بلد نیستی برو یاد بگیر زشتی برو خشکل کن مهارتتو ببر بالا

چجوری خوشگل بشم ؟