2777
2789
عنوان

یه میخچه که از هشت سالگی دارمش

70 بازدید | 10 پست

رله درمان غیر از جراحی براش وجود نداره ؟ غیر از اسید و جراحی

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

شیره درخت انجیر هر روز بمال بهش حتی شده روزی دو سه بار از بین می‌رهداروخونه هم قطره داره بگیری بزنی ...

مرسی ، امتحان میکنم حتما

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چسب میخچه از داروخانه بگیر برای من درست شد

چند سال پیش گرفتم ولی درست نشد راستش

باید ۲۴ ساعت بمونه روی پاقطره هم امتحان کن

حتما ، مرسی 

مرسی ، امتحان میکنم حتما

سلام شب موقع خواب روغن سیاه دانه بزن اگه تونستی از این جوراب سیلیکونی ها هم بپوش یا پاتو با پلاستیک و جوراب بپوشون راه نرو چندروز انجام بده تاثیرش روبیین،هواست باشه صبح بیدار میشی پاهات چرب هستن تمیزشون کن نیفتی

سیر رو قاچ کن بذار روش ببند مامانم میخچه داشت اینطوری درست شد

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳